sitede rütbeler sürekli değişiyo..bi gün moderatör olan 3 gün sonra modluktan alınabiliyo...ilginç???
sebebi nedir bunun...
çok hızlı oluyo herşey.... yanlış bence
sitede rütbeler sürekli değişiyo..bi gün moderatör olan 3 gün sonra modluktan alınabiliyo...ilginç???
sebebi nedir bunun...
çok hızlı oluyo herşey.... yanlış bence
çalışma olmadığı zaman anında modlugu alınabilir.Üst düzey yonetimin kararı ne çıkarsa .
Çok farklı bir forumuz farkımız olsun
Nedeni vardır görevini yapmıan alınır huzuru bozan vs.
görevini yapmayaının rütbesi alınır
Açıklayalım: (yeterince açıklanmış ama neyse)
Görevinin gereklerini yerine getirmiyorsa alınır...İstikrarı yoksa,robot gibi davranıyorsa (post kasmak,paso konu açıp mesaj sayısını yerinde saydırmak etc.) ve görevini doğru düzgün yerine getirmiyorsa o elemanı tutman doğru olmaz...
Ha bu konu aracılığıyla bir de şöyle bir karar almış bulunuyorum:
Bahsettiğim şekli alan moderatörlerin hiç beklemediği bir anda bir ültimatom niteliğinde seviyesini düşürmek.(Tabii ki çok mecbur kaldığımı hissettikçe.3 aydır uğramayan ya da uzun bir süredir online olduğu halde 3-4 konu açıp kendi halinde takılanları kastediyorum.)
aydınlattığın için tesekkurler hepimiz ışıl ışıl olduk
parladınız maşallah
boyle konuları açıklıyosun ya o güzel
claude acıklamıs bence yeterli digil
bu konu söyle acılmalıydı...
rütbeler cok cobuk veriliyor diye!!! anlayana..
Bence yanlış açıklanmış. Bazı arkadaşlarımız çeşitli nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmak zorunda kalıyor veya görevi bırakmak istediklerini söylüyorlar bizde alıyoruz.
Yoksa bunun dışında atamalar ortalama 2 ayda 1 yapılır. Haklısın tabi bu aralar gelip çabuk bırakan çok oldu. Ama bizde bu durumdan memnun değiliz tabi.
slm arkadaşlar badreale bende katılıorum forumda bazı yanlışlıklar yapılıyor ve hemen o kişinin rütbesi alınıyor bazı belirli kişiler ise foruma hiç girmemesine rağmen rütbesi hala yerinde duruyor sorduğumuzda ise mazerreti var diyorlar bu nasıl iş anlamadım? bu konuda acilen çözüm bulunmalı
Ha şöyle bi sakin olalım ya
Mesajları sildim
gerek yok böyle konulara üst yönetim işini bilir
umarım forum dahada ileriye hepimizin sayesinde birlik ve beraberlikle gider
iyi forumlar
konu gökhan ın görevden alınması değil...
turk-genç in de dediği gibi RÜTBELER ÇOK ÇABUK VERİLİYOR...???
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet