mod luğum neden alındığını merak ediyorum bi açıklama yapabilirmisiniz
Benzer Konular:
mod luğum neden alındığını merak ediyorum bi açıklama yapabilirmisiniz
Benzer Konular:
ayrıca benimde
Prncss.. sebebi ile...
Başkalarının nickinden foruma girmeye çalışıyor.Nitekim Ercan'ın nickten girmiş.Güvenlik olarak modluğunuz geçici olarak alındı...
iyide benim şifremi bilmiyor ki
OK görevini geri verdim fakat adı geçen şahıs senin hesabından girerse hesabın alınır ona göre dikkatli ol
saolun ole bişey olmaz
kardeşim ben bu şahsın kiminle iş çevirdiğini öğrendim.. benim kankanın sitesinde takılıyor. beni o arkadaşımla kavgalı sandığı için onun sitesinde tkaılıyor. ordan tek tek anlatmış özel msjla..
arkadaş bana özel msjlarını hep yolladı.. nickide kezmania
bu şahısın aslı diye bir arkadaşıylıda görüşüyorum.. ben aslı olduğuna inanmıyorum kendisinin oldunu tahmin ediyorum çinkü yazı tarzı aynı ağızımdan laf almaya çalışyor.
anlatmasına göre bu şahıs bir ara hacker lık yaptı diyor bana..
ama yalan konuştuğuda şifre kırmış demesiyle ortaya çıkıyor.
çünkü forum sitelerinde üyelerin şifresi hayatta kırılmaz
bunun kimlerle iş çevirdiğini öğrendim.. ama bunlar forumdaki önemli kişiler.. karışmıyorum. ama bir ikincisi olduğunda o kişinin bilgisayarına girip ip numarasından bilgisayarını çökerticem.. adsl varana akdar herşeyini bozucam..
o yardım eden çok önemli 3 kişi kendisini çok iyi biliyor..
LAFIMI UNUTMAYIN BU ŞAHIS YİNE BU SİTEYE ZARAR VERMEYE KALKIŞIRSA BU 3 KİŞİ BİLİNKİ SİZİN ÜSTÜNÜZEDE TÜRKİYE'NİN EN İYİ 3 HACKER'INI ÜSTÜNÜZE SALICAM HABERİNİZ OLSUN..
UMARIM ANLİCANIZI ANLADINIZ 3 ŞAHIZ
BU 3 KİŞİNİN SİTEDEKİ GÖREVLERİNİ AÇIKLAYAYIM..
1 TANESİ MODERATÖR
DİĞER İKİSİ YARDIMCI ADMİN
Konu Forza TURKEY tarafından (07.Şubat.2008 Saat 05:17 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim Bak Ben Sinir Hastası Bi Adamım Çabuk Dellenirim Böyle Üstü Kapalı Yazma Zaten 3 Tane Yrd. Admin Var Söyle Bilsin Herkes...
birader bende sinir hastasıyımilaçta kullanıyorum.. en ufak şeye parlarım..
burak adın galiba.. senin bu işle ilgin yok.. tmm aslanım
burada onları söyleyip neden onlar kadar açlayayımki.. msnye gel ayda özel msjdan sor kim oldunu..
savaşmayın sevişin
Konu Çok Uzadı İşimiz Gücümüz Yok Kişisel Kavganızlamı Uraşıcaz....Konu Kapandı Özel Mesajlarla Yapın Ne Yapıcaksanız...
Konuyu Kapatıyorum Açılmamak Üzere.!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet