Arkadaşlar 1 saattir site çok kötü durumda kalite bakımından. Bu ne ya! Post kasmak için mi siteye üye oldunuz ? Her yer puanla doldu. Site bu durumda yükselişe geçmez, düşüşe geçer. Benden söylemesi. Bırakın şu post kasmayı!
Benzer Konular:
Arkadaşlar 1 saattir site çok kötü durumda kalite bakımından. Bu ne ya! Post kasmak için mi siteye üye oldunuz ? Her yer puanla doldu. Site bu durumda yükselişe geçmez, düşüşe geçer. Benden söylemesi. Bırakın şu post kasmayı!
Benzer Konular:
Bende onlara oy verdim ama haklısın.
Hiçbir üst düzey yönetici bir şey dememiş sana ne oluyor![]()
OzaN bir sakınca görmedi görse söylerdi![]()
Sen ne yapıyorsun acabaBunlar post kasmak denmez sen o 6 bin kusur mesajın hepsini neredese yüzde 90'u post kasmandandır
Doğru
OzaN sakınca görse söylerdi size ne olmuş
Bazılara cesaret gelmiş ne yapacağını bilemiyorlar artık bunlar anket hiç kimseye sakıncası yok istemiyen oy atmaz o kadar
ne zamandır doğru düzgün giremiyorum çok geride kaldım biraz ilerlemem gerek ayrıca puan veriyoruz
Post kasmak bunlara denmez Ozan adminden izin almıştır açan kişi sanada susmak düşer bu puan durumu çok saçma olmuş onuda söylemem lazım
Tamam istemeyen oy atmaz. Ama bunlardan rahatsız olanlar var. Kirlilik çıkıyor ortaya. TOP 15'in 11 konusu puan konusu.
Adminim bir sakinca oldugunu söylemedi, yoksa emin ol yayinlamazdim o konulari emreemreu.. Ben sadece yenilik gelsin diye, diger arkadaslarinda dizilere bakisini merak ettim..
Post kasmak demek forum oyunlarında boş mesaj atmak, demektir ya da başka bölümlerde.
Dizileri değerlendirmek post kasmak değildir.
OzaN da biliyor ve sakınca görmemiştir.
Burada kimseye laf düşmez, OzaN gelince kilitlerse kilitler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet