Final oylamasıdır,dört arkadaşımızda eşit oy aldığından dolayı tekrar bir anket açılmıştır,tüm adaylara başarılar dileriz.
OsmanAslan
Ulvi Ç
Lightning Thief
The Killing
Final oylamasıdır,dört arkadaşımızda eşit oy aldığından dolayı tekrar bir anket açılmıştır,tüm adaylara başarılar dileriz.
Oyumu The Killing'e veriyorum.
The Killing
The Killing
Bana oy veren veya vermeyen arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum. Sağ olun.
Lightning Thief
Ulvi Ç. dedim. 0 oyda kalacağım anlaşılan. Bana oy verenlere teşekkür ederim, diyeceğim ama oy verenleri bırak oy veren biri bile yok.Oy vermeyenlere teşekkür edeyim, bari. Bir de bu anket ne zaman kapanacak?
Konu Frank Woods tarafından (30.Mayıs.2011 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]Önceki oylama da üç kişinin oyları eşitti ve ben son güne kadar düşündüm hatta 'e oy vermeyecektim,eşitlik hala bozulmamıştı bende kendi oyumla birincinin seçilmesini bu katagoride istemedim ve oyumu [/COLOR][COLOR=rgb(0, 0, 0)]Lightning Thief'e verdim,şimdide [/COLOR][COLOR=rgb(0, 0, 0)]Lightning Thief'e veriyorum oyumu,hem bir iddaası yok hemde kazanan belli.[/COLOR]
Bana kim verdi o zaman?
Ben oy verdiğim kişiyi söylemiyorum
Ulvi Ç.
Galip The Killing olacak. İlk etapta 3 oya ilk ulaşan bendim. Şimdi düştüğüm hallere bak. The Killing gibi sürekli " Ben Geniş Aile hastasıyım. " falan deseydim kesin ben birinci olurdum.
Bir kere mesajıma sinirlensen bile bu kadar kaba ve hakaret içeren bir mesaj yazman gerekir miydi bilmiyorum açıkçası. Daha kibar bir şekilde ifade edebilirdin isteğini. Ayrıca sonuna koyduğum gülücük işaretinden şaka yaptığımı anlamaman da beni şaşırttı. Senin bu dalga ve hakaret içeren kaba mesajına bu şekilde cevap vermeyi yeğledim.
Durup duruken dikkat çekmek ya da mesaj kasmak için birini konu yapmak kadar doğru bir hareketle cevapladım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet