Kurallarımız ve katılım şartları aynıdır,oylarınızı bekliyor tüm adaylara başarılar diliyoruz.
OsmanAslan
Ulvi Ç.
Lightning Thief
Cenation
The Killing
Kurallarımız ve katılım şartları aynıdır,oylarınızı bekliyor tüm adaylara başarılar diliyoruz.
Konu Neferian tarafından (28.Mayıs.2011 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
The Killing
Tümü başarılı arkadaşlarımız![]()
Cenation ilk haftasıyla iyi bir giriş yaptı ve aday olmayı da başarmış
Lightning Thief bir adım önde bana göre, oyum onaDiğer arkadaşları da tebrik ederim şimdiden..
Oyum siteye çabuk uyum sağlayan Cenation'a.
Konu Frank Woods tarafından (28.Mayıs.2011 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.
Ne çabuk kapı dışarı edildik?Şaka tabi.. Adımın olmamasına sevindim, bu tip karşılaştırmaları çok sevmiyorum açıkçası. Oyumu kime vereceğime de karar vermedim.
Eleştirmen niye yok,anlamadım doğrusu.
Eleştirmen gerçekten güzel yorumları olan bir arkadaş ama aşırı aktif değil. Tabii bu onun kendi tercihi... Hepimizin sınavları,işleri falan oluyor bazen... Reyting tahminlerini genellikle başarılı yapan bir arkadaş.
Sevdiğimi söylemiştim, cümlesinden sonra niye o işareti koydun anlamadım. Ben de Eleştirmen'in yazılarını hayranlıkla okuduğumu birçok kez ifade ettim.
Ulvi C. ve OsmanAslan arasinda karar veremedim... bu aksam kesin oyumu kullanacagim
OzaN belirtmiş,önceden de değimiz gibi 100 mesaj sınırımız var,bunu kişisel bir karar olarak algılamamanız dileği ile.
Ulvi Ç. benim sevdiğim bir dostumdur Furkan. İstediğine oyunu ver. Ulvi Ç. de sevdiğim bir arkadaş. O da en az benim kadar hak ediyor ama oyun sahibi sensin.
Şimdiden bana oy veren ya da varmeyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunar, şimdilik karar veremeyeceğimi ve anketin sonlarına doğru kararımı açıklayacağımı belirtirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet