Eylül ayinin en favori üyesini seçiyoruz!
Katilimlariniz bekliyoruz!
Adaylar:
AlemTo
Berk
BesaleT
BuraK
Cenation
Danger UA!
The Killing
Ulvi Ç.
xdragxx
Young Boy
Benzer Konular:
AlemTo
Berk
BesaleT
BuraK
Cenation
Danger UA!
The Killing
Ulvi Ç.
xdragxx
Young Boy
Eylül ayinin en favori üyesini seçiyoruz!
Katilimlariniz bekliyoruz!
Adaylar:
AlemTo
Berk
BesaleT
BuraK
Cenation
Danger UA!
The Killing
Ulvi Ç.
xdragxx
Young Boy
Benzer Konular:
'BesaleT' diyeyim en iyisi. Benim verdiğim katkıyı o daha fazla verdi sanki. Bana fazla oy çıkmayacağını düşünüyorum ve belkide hiç oy çıkmaz.
30 Eylüldeyiz Hollanda siz Ekim'e girdiniz galiba orada o listede olmayı haketmiyende var hakedenlerde yok biraz konu açarkende önem ver
Bende Besalet dedim...Ama xdragxx, Young Boy ve Ulvi Ç.'de çok iyilerdi bu ay...
Önem vermeden konu açıyorsunuz örnek o listede ben olmayı haketmiyorum ban yiyen bir üye orada olması çok saçma ve bunlar gibi 1-2 üye varken hakedenlerde yok bu konuyu açmasını en iyi Ozan yapıyor eylül bitmeden konu açmalar acele acele 7-8 saatte bitmesi çocuk oyuncağı mı bu
alemto bırak ne zaman açarlarsa açsinlar sanane foruma
ortalığı karıştırmak için mi döndün her yazında bir saçmalama var
20 eylüle kadar ben daha iyiydim ama 20 eylülden sonra emekli gibiydim oyum fark yemeyi haketmediğim için bana gitti
artık ekim ayında iddaalayız onu söyleyeyim
bana oy verenlere teşekkürler şukunuzu verdim
vay arkadaş itirazım var ağustos ayında bana şöyle bir şey oldu fks14 ağustosun sonlarında doğru moddu sonra ağustosun bitmesine 2 3 gün kala favori üye oldu sonra ben ona yenildim ama o beni yendikten sonra yine mod oldu yani fks14'ün 1 haftalık mod olmaması bu başarıyı ilk defa yapmamı engelledi ne şansızım
bunda büyük bir ihtimalle besalet olacak haketti kesinlikle tebrikler ama ekimde bu kadar kolay bırakmam
edit:cümlem çok kötü oldu
up up ekimde iddialıyım
Ne kadar çok post kasmaya çalışsa da oyum BesaleT'e![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet