arkadaslar tanıstıgımız ıcın mutluyum ancak ozan arkadasımıza kalbım cok kırık kendısı nedenlerı soyler ısterse hakkınızı hellal edın
arkadaslar tanıstıgımız ıcın mutluyum ancak ozan arkadasımıza kalbım cok kırık kendısı nedenlerı soyler ısterse hakkınızı hellal edın
helal olsun güle güle
alala bu fmt den gelenlere noluyo ya
ozan anlatır dostumm 100'de bır mılyon haklıyım zaten sorun bu sıtede deılkı
Bu kısa zamandaki herşey için teşekkürler. Kendine iyi bak... Geri dönmek istersen biz burada seni bekliyoruz her zaman
noldu ozan??
Rütbe meselesi...
Nesi var rütbesinin ki?
FMT'deki mesele. Burasıyla alakalı değil...
ozan konu rutbe değil sende iyi biliyorsun yaptıgın seyı
Evet rütbe değil, rütbe atlamamanı sorun etmen konu...
tarafsız biri anlatsın olayı.Taraf olanlar daima kendilerine yontarlar çünkü.
kimse bilmiyoki
FMT'de olan ve olayla alakası olmayanları kastettim xD
bak ben anlatayım su real kıngmıdır nedır varya bana hakaret ettı salak felan dedı ozan son kez uyarıyorum dedı sonrada fmt de real kıngı genel yonetıcı yaptı harbukı ben sıtede çağrıdan sonra en aktıf ksııydım sıtedekı butun yonetıcıler rutbe atladı ben kaldım ozan kabul ettı berk gıtmesın dıye onu senle aynı yaptım bıde senı atlatmadım dedı yanı sırf berk gıtmesın dıye benı atlatmadı ama onemlı olan o deıl benn sıte kuruldugundan berı yanlarındayım iyi kötü destek oluyorum ama benı 2 kurusluk ınsana sattılar kalbım kırıldı olay bu ozanda ozur dıledı hatasını anladı ama cok gec dogruca soledıme emınım
eh eğer doğruysa ayıp etmiştir ki gözüme de pek öyle haksız rekabet yapacak biri gibi gözükmüyorsun.ozan'ın zaman zaman öyle şeyler yapabildiğini ben de biliyorum ama ozan asla insanlara tamamen sırt çeviren tamamen yok sayan biri de olmamıştır.er geç hatalarını fark eder.avukatı gibi olmayım ama bu özelliğini de belirtmem lazımdı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet