'Bakımıma oldukça düşkünüm. Kozmetik ürünlere meraklıyım. Zaten işim gereği meraklı ve takipçi olmaya da mecburum. Çünkü cildim çok yoğun makyaja maruz kalıyor ve saatlerce makyajlı kalmak zorundayım. Dolayısıyla kullandığım ürünlerin cildim için ne kadar yararlı olduğu benim için çok önemli. Genellikle dermatolojik ürünler kullanmayı tercih ediyorum. Ancak ürünün kalitesi kadar cilde bakmak da önemli Kadınlara tavsiyem şu: Ciltlerinin sağlıklı ve kaliteli olmasını istiyorlarsa düzenli olarak ciltlerini temizlesinler beslenmelerine dikkat etsinler ve bol bol su içsinler. Hangi ürünü kullanırsak kullanalım suyun yerini tutamaz.'
ı- DR.JULES NABETi: Oksijenli zen losyonu bir harika! Her an kullandığım bir örün diyebilirim. Makyajım olsa dahi kullanıyorum. Çünkü cildimi her daim canlı tutuyor.
2- NATURA BISSE: Markanın Diamond Serisi bir harika. Vazgeçilmezim diyebilirim. Yoğun makyaja maruz kafan cildimi yeniliyor ve aynı zamanda mimik çizgilerimin azalmasına yardımcı oluyor.
3- SHISEIDO: Vücut bakım ve cilt bakım ürünleri dendiğinde Shiseido'nun yeri benim için farklı. Shiseido'nun vücut losyonu çantamdan çıkarmadığım ürünlerin basında geliyor.
4- LANCOME: Makyajda MAC ve Lancome favorilerimin başında geliyor. MAC'ın pudrası allığı lipstick'i Lancome'un da rimel' vazgeçilmezlerim arasında!
5- KANEBO: Kanebo ürünlerinden de fondöten kullanmayı tercih ediyorum. Cildimi tıpkı ipek gibi yumuşacık yapıyor. Vücut için Shiseido'dan saç bakımımı da mutlaka ya John Frieda Kerastase ya da Osis ürünleriyle yapıyorum.