Status :
Konular: 661
Aldığı Beğeniler: 40
Hala İnanıyor
Yeni evli çift balayı zamanında golf oynamaya karar verirler. Otellerindeki golf sahasına
inip golf oynamaya başlarlar. Adam topa bir vurur, top çalılıkların arasında kaybolurken
bir şeylerin kırıldığını gösteren bir ses gelir... Sesi takip eden çift topun harabe bir
kulübenin camını kırdığını anlarlar. İçeri girdiklerinde iri kıyım bir adam koltukta
oturmaktadır. Çift üzgün bir vaziyette:
- "Kusura bakmayın beyefendi bilerek olmadı, çok özür dileriz; zararınızı ödemeye de
razıyız", diyerek af dilerler. Bunu gören adam:
- "Hayır hayır, esas ben size çok teşekkür ederim. Ben bir cinim ve 300 yıldır bu l
ambadaydım.. Topunuz lambayı kırarak benim serbest kalmama neden oldu.. Bu
yüzden ne isterseniz yapacağım.. İkinizinde birer hakkı var", der. Kadın:
- "Benim içinde hizmetçileri olan kapısında son model arabalar duran bir villam olsun",
der. Cin:
- "İsteğiniz yerine getirildi bayan", der. Adam ise düşünür.. "Ev var araba var.. Ben de
1 milyon dolar isteyeyim" diyerek hemen söze girişir:
- "Ben de hesabımda 1 milyon dolar istiyorum."
- "Beyefendi sizin de isteğiniz yerine getirildi. Fakat benim de bir isteğim var. Biliyorsunuz
300 senedir bir lambada kapalıyım ve canım acaip kadın çekiyor. Bu isteklerinizin karşısında
ben de hanımınızla beraber olmak istiyorum", der. Adam bu istek karşısında sinirlense de
cinin yaptıklarından dolayı biraz yumuşar ve onun bir cin olduğunu göz önüne alıp bir daha
karşılarına çıkmayacağını düşününce karısına bakar. Karısı da yakışıklı cinle bir beraberliğin
zararlı olmayacağını düşünüp kabul eder. Kadınla cin arka odada işlerini bitirirler. Kadın
giyinirken cin uzandığı yerden sorar:
- "Hanfendi kocanız kaç yaşında?"
- "35, nolduki?"
- "Hiiç bu yaşa gelmiş hala cinlere inanıyor."
Tweet