Status :
Nereden : Türkiye
Konular: 705
Aldığı Beğeniler: 950
Birbirinden Komik 20 Fıkra
bir kadın varmış ve bu kadın ikiz çocuk doğurcakmış.Bu kadın parkta yürüyüşe çıkmış ve birden sancısı tutmuş o arada da polis memuru ordan geçiyormuş kadını görünce bir banka yatırmış.Ee tabi kadın sancılı doğurdu doğurucak kadının karnındaki çocuklardan biri kafayı uzatmış ve geri çekmiş kardeşine demiş ki : Ön tarafta polis var arka taraftan kaçalım...
,
Birgün komutan askerden lazer yazıcı ister. Asker "emredersiniz komutanım!" der ve çıkıp gider. Asker yanında başka bir askerle gelir. komutan: "eeeeeeeee. Lazer yazıcı nerede?" Asker: "Komutanım arkadaş hem Laz hem Er Hemde yazıcı."der.
,
,temel asker deyken karısı fatmadan mektup gelir temel tarlalar kazılacak kazıyım mı? diye temel cevap gönderir sakın kazıyım deme tarlada benim kaçak silahlarım var demiş. tabi komutanı bunu duyun ca temelin tarlasını kazmış kazmış bir şey yok temel arkadan mektup gön dermişki tarlalar iyi kazıldımı
bir gun temel bahcede calisirken 2 asker gelmis.- temel pasanin emri var.20 yasinda ne kadar cocugun warsa askere alacagiz.temelin 10 cocugundan sadece 1 tanesi 20 yasindadir.askerler alir goturur.bi sure sonra askerler tekrar gelir ve derki.temel basin sagolsun.cocugun sehit oldu.temel de vatan sagolsun der.bi sure sonra baska asker gelir.-temel pasanin emri var.20 yasinda ne kadar cocugun varsa askere alacagiz der. temelde gonderir.ve gene sehit...gel git temelin butun cocuklari sehit olur ve herdefasinda vatan sagolsun der.sonunda butun cocuklar sehit.gene temel evde otururken.askerler telasli gelir.-temel pasanin emri.-cocuklarini askere alacagiz.savas cikti.-temel sinirlenerek.- o pasaya soyleyin.benim seyime guvenipte saga sola savas acmasin.cocuklarin hepsi sehit oldu.
temel,fransız ve ingiliz bir otele giderler.temel karıncalı oda fransız çivili oda ingiliz tahtalı oda da yatar.eversi gün otel sahibi onlara nasıl yeriniz rahatmıydı sorusunu sordu.ingiliz :tahtanın üzerinde yata yata tahtalı köye gittim.fransız za sorar ben çivinin üzerinde yata yata delikteşik oldum.temele sorma sırası gelince temel:valla çok güzel yattım bir karınca öldürdüm diğerleri cenazesine gitti demiş.....))))
5 arkadas bir gun arabayla geziyormus bunları polis durdurmus.polis sormus alkol varmı beyler.gencler cevap vermıs yok wala hepsini biz ictik(:
,
,
Temel,karısıFadime ile birlikte tatile çıkarlar.-Yandık diye bağırır fadime.Temel-Niye bağırıyorsun derFadime-Ütüyü prizde unuttum.Temel-Dert etmeğe deymez der. Çünkü bende muslukları açıkunuttum der...
Temel Birgün Uçakla Seyahat Ediyormuş,Uçakda Fazla Yük Olduğundan Uçak Devrilecekmiş.. Pilot Uyari Yapmış Bavullari Aşağı atiyoruz... sonra Uçakda 60 Kilo, Yük Kalmış Pilot Bir Uyari Daha Yapmış; İçinizden Birisi Aşağı Atlayacak Demiş Ve Alt Kapilari Açmış. Herkez Üstteki Askiliklara Tutunmuş Herkez Temel Aşağı Sen atla demişler Temel
en Atlayacağım Ancak;Moral Alkışı İstiyorum Demiş Herkez Ellerini Aslılıkdan Birakip Alkışlarken Hepsi Aşağı Düşmüş Ve Temel Uçakdan Sağ Salim İnmiş...)
NASA nın yaptığı elemelerden geçen 3 astronot seçilir ingiliz alman ve bizim TEMEL 3 aylık macera öncesi uzay gemisine ihtiyaçları konulur ingilize sorarlar ne istersin diye ingiliz İÇKİ ister anlmana sorarlar KADIN ister bizim TEMELE sorarlar TEMELDE SİGARA ister son hazırlıklar yapılır uzay gemisi yola çıkar aradan 3 ay geçer ve dünya BASINI hür dikkat uzay gemisinden çıkacak astronotları beklemektedir kapılar açılır ingiliz çıkar kapıdan sarhoş bir halde kimseyle konuşcak halde deyil alman çıkar yanında götürdüyü kadın yüzünden hayli bitkin ve bir gürültü kopar bizim TEMEL allahını seven bana KİRBİT diye bağırır
birgün bir cocuk sınava girmiş ve sınavdan cıkmış babası sormuş hepsini cevapladınmı evet baba hepsini cevapladım hepsine bilmiyorum dedim demiş
,
nasrettin hoca ölüm döşeğindeymiş karısına: _ hanım git engüzel elbiselerini giy süslen gel yanıma otur hanım : ayol hoca sen bu haldeyken ben nasıl süslenirim hoca : iyi ya azrail gelince beğenim benim yerime seni götürür
ilyas gazeteye göz gezdirirken temele dönerek : -Temel , her nefes alışımda dünyada 1 kişi ölüyomuş... Temel üzüntüyle bsen de ağzını kapat be uşağım ...der.

temel bir gun olimpiyatlara katilir.doping aldigini belli etmemek icin sonuncu olur
temele birgün evlenmek istemiş,köy ahalisi ona 3 tane müsait doktor,savcı,öğretmen bulmuşlar.temele birini seç demişler temelde düşünmüş ve öğretmeni seçmiş. temele sormuşlar niye bunu seçtin diye doktor randevu al der savcı bugün git yarın gel der öğretmen gel tekrar edelim der demiş
iki deli bir gün akıl hastanesinden kaçmışlar.Ve bir çukura düşmüşler doktorda iki deliyi arıyormuş.Ve doktor bir ses duymuş iki deli düştükleri çukurun içinde şarkı söylüyorlarmış.Doktor nasıl düştünüz buraya demiş iki deli:Çukuru biz kazdık.

TemeL Kahveye giDeR soğuK çay vaR mı Die soRaR "yok" cevabını aLıR eRTesi qün TeKRaR Kahveye qiDeR yine soğuK çay waR mı Die soRaR ve yine yok cevbını aLıR TeMeL qeLmeDen Kahveci çayı soğuTuR TemeL qeLiR we soRaR: -SoquK cay waR mı -var -ısıTTa içeLim xD xD
GÖZLERİ GÖRMEYEN ,BEKAR VE FAKİR KAYSERİLİYE BİR CİN ÇIKAGELMİŞ.-BENDEN BİR ŞEY DİLE,YERİNE GETİRECEYİM;FAKAT TEK BİR ŞEY DİLEME HAKKIN VAR DEMİŞ.KAYSERİLİ DÜŞÜNMÜŞ,TAŞINMIŞ....GÖZLERİNİMİ İSTESİN,ZENGİNLİK Mİ İSTESİN,EVLENMEK Mİ İSTESİN....SONUNDA CİNE ŞUNU DEMİŞ:-OĞLUMU,ALTINLARIMI SAYARKEN GÖRMEK İSTİYORUM!
Tweet