adamın karısı gece yarısı doğum yapmıştı. sabah adamın ilk işi hastaneye telefon edip durumunu sormak oldu:
-alo orası doğum servisi mi?
-evet efendim?
-servis yetkilisiyle görüşebilir miyim?
-tam o sırada hatlarda bir karışıklık olur ve müşterisiyle konuşan bir araba tamircisi hatta karışır. cazır cuzur parazit sesleri ve hat düzelir. adam:
-alo... alo sesim geliyor mu?
-evet devam edin.
-sesim şimdi daha iyi heralde sizinki de öyle.
-merak edilecek bir şey yok burda herşey yolunda. onu iki gün içinde evinize yollarız.
-demek her şey normal?
-aslında ne kadar zorluk çektiğimizi bilemezsiniz. her tarafını elden geçirdik, işe yaramaz hale gelen yerlerini değiştirdik. iki gün sonra da yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.
-nasıl yeniden kullanabilirim anlamadım???
-hiç merak etmeyin, sonuçtan memnun kalacaksınız. giriş değilini daralttık, çok fazla genişlemişti. her halde çok zor buluyordunuz.
-fakat!!!???
-yooo hayır. itiraz etmeyin, zorlandığınız belli. sık sık yağlasanız iyi olur. bu arada çıkış deliğini de açtık biraz tıkanmıştı da.
-çıkış deliği mi?
-hani gaz çıkan deliği, o kadar iyi açıldı ki şimdi gaz çıkarken sesini dinlemek bir zevk.
-ne dediniz?
-dediğim gibi her şey yolunda. emin olmak için dün akşam bizzat kendim denedim. herşey o kadar iyiydi ki zevkten dört köşe oldum. bu sabah da yedi kişi birden bindik banamısın demedi. artık öyle hızlı ki hiç sormayın sonuçtan çok memnun kalacaksınız.
-![]()
DİĞER FIKRA
Yurt dışında yaşayan adam karısına bir mail gönderiyor:
Sevgili karıcığım,
bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum.
Sen benim bir tanemsin.
Kocan Allen
Karısı da ona cevap veriyor,
Sevgili aşkım,
Gönderdiğin 100 öpücük için tesekkür ederim.
Masraflar söyle;
1- Sütçü bir aylık süt için 2 öpücüğü kabul etti,
2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlaşmaya razı oldu,
3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa uğruyor,
4- Bakkal sadece öpücüğe razı olmadı, ona ilave başka şeyler de verdim,
5- Diğer masraflar toplam 40 öpücük...
Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayı çıkarabilirim. Gelecek ay için de aynı yönde mi plan yapmalıyım? Lütfen bilgi ver.
Sevgili karın Josephine
birincisi super !!