Status :
Konular: 60
Aldığı Beğeniler: 2
Tren , Biletçi & Ben
Bu olay aynen yazdığım gibi başımdan geçti. Olayın sonunda gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla 
Arkadaşlarla okuldan kaçtığımız bir gündü yine.Bizim okul tren manzaralı olduğumuz için o iğrenç
öküz eprileriyle her zaman karşılaşıyoduk.Hiç gülmüyoduk ama yine de yapıyolardı.Kısacası iğrençlerdi.
Okulumuzun karşısında tren istasyonu olduğu için bütün okul trene nasıl kaçak binilir biliyoduk.
Boşuna otobüse para vermeyelim şurdan trene bedava binelim sonra gider Kızılay'da bişeyler yaparız
diye düşünüyoduk.Okuldan her zaman kaçtığımız yerden kaçtık. Ama istasyona giderken bekçi arkamızdan
bağırıyodu."Lan kaçmayın lan nereye gidiyosunuz lan!" diye.Bizde onu tanımıyomuş gibi yapıp yolumuza
devam ettik.İstasyona gittik beklemeye başladık.Aslında diğer sınıflardan da 3-4 arkadaş kaçacaktı
ama onlar gelmedi.Biz de neyse 3ümüz gidelim bari diye bekledik.Yaklaşık 10 dk sonra tren geldi
ama uyanık arkadaşım Fatih.
-Lan durun lan biletçi var bunda binmeyelim. dedi.
Bizde biletçiyi görüp binmedik.Tren 15 dakikada
bir geldiği için istasyonda muhabbet etmeye başladık.Bu arada Fatih okuldaki kızlara bakıp sigarasını
yaktı.Sonra derin derin çekti. Bu sırada iri yapılı hatta orangutan yapılı arkadaşım Oğuzhan'ın
bacaklarına hasta olduğu kızla ilgili konuşmaya başladık.Biz kızdan bahsettikçe Oğuz'un salyası
bir köpek gibi akıyodu.O sırada 15 dakika doldu ve tren geldi.Bizimle kaçmaya niyetlenen ama
gelmeyen arkadaşlarımız bir önceki durağa gitmişler.Vagonda onlarla karşılaştık.1 durak sonra
Tren durdu tam kalkacakken arkadaşlarımız biletçiyi görüp vagondan atladılar.Biz tam inecekken
Fısssıp. sesiyle kapı kapandı ve biletçiyle aynı vagonda kaldık. Tren tam hareket ettiği sırada
Mamak'ın serserilerinden biri trene tekme attı biletçiye de hareket çekti.Adam da buna sinirlendi
haliyle
- Orospu çocuklarıı. diye bağırdı vagonun içinden.
Sıska bi adamdı ama üniformayı giyince kendini bi b*k zannetmişti.Bu sırada tren hareket ediyordu.
Biletçi önlerden bi kaç kişiye bilet sorup bizim olduğumuz tarafa geldi.Ben hem kapıya yakın olumu hem
de arkadaşlarımdan ayrılmayım diye önlerde oturuyodum.O sırada biletçi yanımıza yaklaştı.
Sonra hepimize ( O sırada bizden 1 durak sonra binen serseriler de vardı)
- Yok de mi la biletiğiz. dedi.
Bize tabi cevap hakkı doğmadı.Sonra ne olduğunu anlamadan adam bizi tokatlamaya başladı.
Sıradan tokat atıyodu ve sıranın başında ben vardım. En güçlü tokadı ben yedim. Sıra hemen yanımda duran Fatih'e gelmişti ki. Fatih uyanıklık yapıp kafasını arkaya çekti ve sadece tokat burnunu sıyırdı.Sonra tam Oğuzhan'a gelmişti.Oğuzhan şerefsizlik yapıp sırtını döndü bize ve tanımıyomuş gibi yaptı.
Adam hala bağırıyodu.
- Allah belağınızı virsinğ.İninğ la şimdiki durakta.S*ktirin gidin bi daha trene kaçak binmeyin.Tabi o sırada durak geldi ve biz hafif korku hafif sinirle indik.Sonra madem trenden atıldık bariAnkaray'la gidelim dedik.Gittik Ankaray'ın istasyonuna tesadüfe bakın ki o sırada sadece bende kart vardı.Oğuzhan her zamanki şerefsizliğini yapıp engellilerin ücretsiz geçecekleri yerden geçti.Fatihle ben de tek kartla 2 kişi geçtik. Sonra Fatih isimli şerefsiz vermesi gereken paranın yarısını vermedi.O gün hayatımın en şamaroğlanı günüydü.
Tweet