Daha Önceden Planlanmış Olarak Hediyeden, Masraftan Yırtmak Amaçlı, Geçici Olarak Sevgiliye Karşı Çevrimdışı Mod'unda Olan ArkadaşLarın;
" Yalnızlık Daha GüseL, Kafamı Dinliyorum Abi......"
"Ya Offff Bu Senedemi Sevgilisiz Girjem Ben Sefkililer Gününe....."
diyenler ...
İster Avuntu İster Başka bişey DiyinAma SevgiLiler Gününü Sevgilisiz Geçirmenin Avantajlarıda Yok DiiL
![]()
Mesela o Gün İÇin Ağır bi Baskı Altında Hissetmiyorsun Kendini(Tam Terside Söylenebilir
)
Yada Ne Hediye Alsam Acaba Gibi Bi Sıkıntıya Girmiyosun, ki Paranda Cebine Kalıyo
Sabahın Erken Saatlerinde Kalkıp Hazırlıktı Şuydu buydu Gibi Bi Tasan Olmuyo.... Vs Vs...
Yinede Sevgililer Gününe Sevgilisiz Girmek
tarih: 14 şubat 2007
saat 09.00: ne gerek var bir sevgiliye, benim bir sürü çok sevdiğim arkadaşım var, kadın dırdırı mı çekicem. ben mutluyum böyle...
saat 12.00: tabii ki ya, en güzelini yapıyorum ben. baksana ne rahat bir hayat yaşıyorsun oğlum, dur ahmeti arayıyayım akşam çıkarız. yok ahmetin sevgilisi var olmaz. vay salak ya, ne stresli bir gün geçiriyordur kim bilir. karnım acıktı kafeye gideyim en iyisi.
saat 13.00: bu kafedede amma çok sevgili varmış ya, yazık şunlara. kim bilir ne kadar para vermiştir o hediyeye, off nasıl sarıldı öyle ya??
saat 15.00: aslında bir kız arkadaşım olsa daha güzel geçer miydi lan bugün??
saat 17.00: yok abi güzel böyle ya, oğlum sen kendi kendine yetersin. off ulan ahmet bile sevgilisiyle dışarda, o bile bulmuş birini...
saat 18.00: alo... aslı... naber?... evet eski sevgilin ben. sevgilinle yemektemisin, neyse tamam sonra ararım ben seni. yok önemli değildi zaten...
saat 19.00: lan ben niye yalnızım?? tip desen var para desen fena sayılmaz. ahmet hıyarı bile bulmuş birini, benim neyik eksik?? içerim lan ben...
saat 21.00: alooo aslııığ... ben senin gibii on tanejini cebimden çıkarırım. sen kimsijn bee.
saat 23.00: biir kulunuu çook sevdiim, o benii hiç sevmiyooğr, ömrümü ona verdiim artıık geri vermiyor. usta bir rakı daha alayım ben...
saygılar duzceuniversitesi.net Lahey'den alıntıdır...