Çektiği şutlarda bir türlü yüzü gülmeyen Sabri Sonunda kendini kanıtlayabileceği bir yer buldu!!!
Son günlerin gözde reklamlarından olan "Sağlam Basacan Bu Hayatta" sloganlı Lassa reklamının yeni yüzü Sabri Sarıoğlu oldu.
Sabri tam aradığımız adam!!!"
Reklam Fikir Danışmanı Danismenti Fikiro: "Sağlam Çekecen Bu Hayatta" sloganıyla yola çıktık. Reklamlarımızda Dünya Şampiyonlarını önünda araba lastiği "dağlarda taşlarda" gezdirerek yapıyorduk. Çektiği şutlarla kendini kanıtlayan yıldız futbolcu bu firmanın tam aradığı kişi oldu. Ayrıca şunuda eklemek istiyorum. 'Chi non risica non sica' Riske girmeyen adamdan bi s**im olmaz"
Dare a Sabri quel hakki che è di Sabriye !!! ( Sabrinin Hakkı Sabriye)
Firma'nın İtalyan Ortağı Lassana Passatsana: "Semih Saygıner'le Tibet'te reklam çekerken bir anda gökyüzünde bir top belirdi ben lalalala demeye kalmadan arkasından da Sabri geldi. Top dağın başında kaldığı için hemen kendi kendime 'Dare a Sabri quel hakki che è di Sabriye !!!' diye düşündüm. Sabri'nin kendine has bir stili var. Reklamımızın ana teması "dağlarda, taşlarda gezebilen lastik". Top da lastik, sonuçta akıp gidiyor. Sabri'de malum "dağlar taşlar" bu reklam için ayağımıza gelen bu fırsatı diğer firmalara alda at diyemezdik. 'Tutte le strade adamo a Sabri' Sabri tam aradığımız adam!!!"
Topu almadan gidersem sol bek oynayacam!!!
Sabri Sarıoğlu ise yaptığı açıklamada: "Fatih Hoca topu dışarı atana ceza verip, topu getirttiriyordu. Ben de tesadüfen bi kaç şutu dışarı vurdum. Dışarı vurduğum topu ararken nereye geldim demeye kalmadan "Aksiyone" sesini duydum ve kameranın karşısına geçtim. Top da zaten dağın başında kalmış. Diğer top Nepal civarlarında dediler. Onu almadan gidersem Fatih Hoca beni solbekte oynatır. Reklam bitince alacam o yüzden bu hafta kadroya giremeyebilirim iddiacılara selam ve beni özleyenlere şunu söylemek istiyorum: 'Beylero!!! il balone a frattelo del balone' Top topu çeker beyler!!!
Alıntıdır
Kaynak:Krampon.net