Dikenli Tel
İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: “Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız.” Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: “Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!” Bir Kedi Daha
Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar.Bekçi,onların ayak seslerini işitmişti.Sordu:- Kim o?ıçlerinden biri kedi gibi miyavladı.Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı.Bekçi geri dönüp yine seslendi:- Kim var orada?ıkinci deli cevap verdi:- Bir kedi daha
Havuz
Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus .Onu goren baska bir deli;-Ne oldu , demis, suyu niye tukurdun?Birinci deli:-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.Ikinci deli:-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın?
Siz Babamı Bilmiyorsunuz
Öğretmen, matematik sözlüsünde Oğuz`u tahtaya kaldırıp sordu:- Oğuz, babandan yüzde 10 faizle 200 milyon borç para alsam, yıl sonunda kendisine kaç para vermem gerekir?Oğuz hemen cevap verdi:- 400 milyon lira.- Nasıl olur oğlum, sen hiç hesap bilmiyor musun?- Bilmesine biliyorum ama, siz benim babamın ne büyük faizci olduğunu bilmiyorsunuz.
Sayılar Yalan Söylemez Mi?
Öğretmen matematik dersinde öğrencilerine sordu:- Çocuklar sayılar asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı on günde sürerse, on adam bir günde sürebilir.Buna benzer bir örnekte siz verin bakalım!Öğrencilerden birisi gülerek cevap verdi.- Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçerse, yüz kırk dört vapur bir saatte geçer…
Eve Gel Demiş
Ali Can okula gitmiş, derse başlamışlar. Öğretmen:- Kim cennete gitmek ister? demiş.Can hariç herkes parmak kaldırmış. Öğretmen Can`a sormuş:- Can sen cennete gitmek istemiyor musun?- Ama öğretmenim ya annem kızarsa.- Niye kızsın oğlum, boşu boşuna. Ayrıca herkes cennete gitmek ister.- Ama hocam, annem dedi ki: “Okuldan çıkınca hemen eve gel.”

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet