Arthur nasil kurtulur. Kendisine bir soru sorulacaktir. Eger Arthur soruya dogru cevap verebilirse hayati kurtulacak aksi takdirde olecektir. Soruya cevap verebilmesi için 1 sene suresi vardir. Soru aynen soyledir: KADINLAR NE ISTERLER? Bu soru tabi ki dunyanin en zor sorusu. Ancak kralin fazla bir tercih sansi yoktur. ulkesine geri doner. Turlu alimlere, bilir kisilere danisir ama soruya tam bir dogru yanit bulamaz. Bu sorunun cevabini sadece yasli bir cadi bilmektedir. Artik en son gun gelmistir ve Arthur mecburen cadiya gider. Cadi soruya cevap verecektir ancak bir sarti vardir. Cadi cevap karsiliginda Arthur'un yakin arkadasi ve en iyi ve yakisikli sovalyesi ile evlenmek istemektedir. Arthur yikilir ve bunu kabul edemeyecegini soyler ve cadinin yanindan ayrilir. sovalye olanlari duyar ve krala kosup hiçbir seyin Kral Arthur'un hayatindan daha onemli olamayacagini soyler. Ve cadidan cevabi alirlar. KADINLAR HER ZAMAN KENDI OZGUR IRADELERIYLE KARAR ALMAK ISTERLER. Evet kesinlikle dogru olan bu cevap sayesine kramlin hayati kurtulur ancak sovalyenin hayati sonmustur. Cadi dunyanin en çirkin gorunuslu mahlukatidir. Yemek yerken kusar, tukurur ve her olumsuz davranisi gosterir. sovalye ile evlenme gununde bile igrenç davranislar gostermistir. Nihayet sovalye için en kotu an yani gerdek gecesi gelir. Ancaaaakk odaya girdiginde karsisinda cadi yerine dunyanin en guzel kadinini gorur. Acaip sasirir ve sorar. "Sen kimsin?". Kadin cevap verir. "Ben evlendigin cadiyim. Ancak gunduzleri son derece çirkin ve geceleri son derece guzel olurum. Ya da gunduzleri son derece guzel veya geceleri son derece çirkin olurum. Nasil gozukecegime sen karar vereceksin". sovalye çok kisa bir sure dusunur. Geceleri mukemmel bir sevgili mi yoksa gunduzleri esiyle beraber kazanacagi sayginlik mi? Ve soyle cevap verir. "Nasil olmak istedigine sen karar ver lutfen. Ben senin her haline karsi saygiliyim." Cadi bu karar karsisinda çok sevinir. "Sen bana seçme ozgurlugunu verdin ve beni kisitlamadin sovalyem. Bu yuzden omur boyu yaninda guzel ve saygili biri olarak gozukecegim". Pekiiiii burdan çikarttigimiz sonuç ne? Ben size soyleyeyim isterseniz: KADINLAR ISTER SON DERECE GUZEL ISTER SON DERECE ÇIRKIN OLSUN HER ZAMAN CADIDIRLAR ........

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet