Kopile Bi Kere Öptürmedin... Şimdi Oğuzdan Hamilesin ! x))
Benzer Konular:
Kopile Bi Kere Öptürmedin... Şimdi Oğuzdan Hamilesin ! x))
Benzer Konular:
Gördüğümde gülmüştüm baya
e şimdide gül
Oğlum adamın kötü niyeti yok kiSiz arkadaşsınız kankasınız yarın yüzyüze bakacaksınız yapmayın!...
benimde kötü niyetim yok+böyle konuşmamın bır sorun olacağını düşünmüyorum+kötü birşey demedim+berki tanımıyorsun+benide
Kimi tanıyıp kimi tanımamam önemli değil-sanırım dostluk denen şey birbirine sürekli "şu şöyle bu böyle" demek olmamalı.Espri elbette olur ama dozu kaçmasın.
Bu konuşmada kimsenin kötü niyeti olmasa da bu mesajda yazanları hep hatırlarsınız umarım...Arkadaş herkesle olunur önemli olan "dost"ların kıymetini bilebilmek...
abi nerden çıkarıyosun bunları dostu filan kim dediki biz dostuz diye...hem biz dosttan öteyiz artık hem o dostluk sana göre bana göre dostluk dostunu yönlendirmek onun iyiliğini istemektir ve benim berke karşı böyle bir üslup kullanmam onu kırmaz incitmez bizim normal konuşmalarımızda bu na benzer şekilde.
İyi be tamam nasıl biliosan öyle yap...Madem dosttan öte o zaman daha önemli.Birinin iyiliğini istemek belki dostluk mantığına uygun ama yönlendirmek denince işin rengi değişir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet