Onur: Seninle 1 gece için 150.000 dolar teklif ediyorum.
Şehrazat: Kabul ediyorum.
Onur: Fakat 21 Aralıkta olacak.
Şehrazat: Niye ki?
Onur: Sen gelmeden önce coğrafya kitabına bakıyordum.21 Aralıkta en uzun gece yaşanırmış.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Onur: Seninle 1 gece için 100.000 dolar.
Şehrazat: Olmaz 150.000 dolardan aşağısı kurtarmaz.
Onur: Tamam o zaman senin dediğin gibi 150.000 dolar veriyim ama bir şartım var..
Şehrazat: Neymiş o.
Onur: Biraz erken gelirsin evde 1 haftalık bulaşık var onu yıkayıp,evi de bir güzel süpürürsün.
Şehrazat: Tamam ama deterjanları ben getirirsem 155.000 dolar olur.
Onur: Tamam anlaştık lakin deterjanlar bit pazarından olmasın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Onur: Şehrazat bak ilk geceyi bitirdik. Sence 1001. geceyi sağ salim görebilecek miyiz?
Şehrazat: Yok ben senaryoya şöyle bir baktım da 44. geceden sonra prostat oluyorsun. 77 geceyi boş geçiriyoruz.
Onur: İkinci bir gece için 300.000 dolar teklif ediyorum
Şehrazat: Olmaz, çok az.
Onur: Allah Allah niye olmaz. 2. geceden böyle yapma, daha 1001 geceye tamamlayacağız.
Onur: Şehrazat 5 gecedir hep aynı şekilde yapıyoz. ben artık değişik fanteziler yapalım derim.
Şehrazat: Ekstra 20.000 dolara patlar.
Onur: Şehrazat sen senaryoyu okudun mu kaçıncı gecede iflas ediyorum?
Şehrazat: Valla sonuna kadar okuyamadım ama 8. gecede 2.100.000 dolar teklif ediyorsun.
Onur: Eee kabul ediyor musun bari.
Şehrazat: Ediyorum ama para sahte çıkıyor.
Onur: Tabi kızım kuruttun beni zaten.
Şehrazat: Daha bitmedi 37. gecede artık aklına zekice bir fikir geliyor.
Onur: Hayret neymiş o fikir.
Şehrazat: Diyosun ki “ Bu ne böyle sürekli fiyat arttırıyor. Böyle olmayacak valla bu gidişle Bill Gates olsa 100. geceyi göremez, En iyisi ben buna evlenme teklif edeyim zararın neresinden dönersek kârdır.”

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet