Status :
Konular: 29
Aldığı Beğeniler: 0
Askerlik Hatirasi
((EŞŞEK ŞAKASI > >>SONUNA KADAR OKUYUNUZ...))
Sevgili Hakkuş,>Mektubunu aldım, mektubunun gelmesi ne derece sevindirdiysede>okuduklarım o denli üzücüydü.>>Demek askere gittiğinden beri, çavuşun size, özeliklede sana yapmadığı >kalmamış.>Suçum olsa yanmam diyorsun. Sana inanıyorum>dostum.>Olur olmaz seni dövdğüne göre; o herif asker ocağına yakışmayan sadisttin >teki..>>Sen sivilken ağzına kötü söz almazdın. Adamın beşiğinden mezarına kadar>sövdüğüne göre gerçekten çok sinirlenmişsin. Ama haklısın..>Bende olsam nefret ederdim. Oysa hepiniz aynı vatanın evladısınız.>Neden ayrım yapıp en ağır işleri sana yaptırıyorki ?>Senin gibi aklı başında, sorumluluklarının bilincide olan insana böyle>davranmak için çok adi birisi olmalı zaten. >Adinin teki demişsin.>Neyse Hakkuş vatan borcu bu.......>>Herşeye insanlıktan uzak olan çavuşuna bile, katlanıp vazifeni>yerine getirmelisin. Sen gene elinden geldiğince iyi asker olmaya>çalış... Benide mektupsuz bırakma...>Mektupları dışardan yollamakla iyi yapıyorsun..>Çavuş iti okursa birde mektuplar için dayak yersin sonra..>>Özlemle gözlerinden öperim..>Dostun>Recai >>>>********************************************** ****>********************************************* *****>>>>Ulan Recai iti;>Ben sana nezaman mektup yazdımda o allahın belası mektubu yolladın>bana, mektuplarımızın okunduğunu bildiğin için bu adiliği yaptın di mi>köpek!!>>Senin yüzünden gül gibi çavuşun bana yapmadığı kalmadı tonla dayak!!!!!!!> >>Bir hafatada hapis cezası yedim, Çavuş beni bölüğün önüne çıkartıp,>>'KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSİZ ASKERİ DURUYOR' dedi..>>Nedediysem senin nasıl adi bir yaratık olduğunu, mektubununda o eşşek >şakalarından biri>olduğuna inandıramadım.>Bir daha mektup falan yazma..>Zaten o ilk izne gelişimde ellerini unufak edicem.>Birkaç yıl eline kalem alamıyacaksın..>>En kısa zamanda başına birşey gelmesini sürüm sürüm sürünmeni diliyorum..>>>Hakan>>>>>>************************* *************************>************************ **************************>>>>Merhaba Hakkuş...>Yanında olmadığım, sorunlarını ve acılarını paylaşamadığım için >kahroluyorum.>Mektuplarını okudukça içim kan ağlıyor...>Manyak çavuş iyice azdı ha..>Vay sadist vay...>Bide adam bilip çavuş yapmışlar...>>Böylelerinin eline hiç yetki vermiyeceksin... Sonra ne oldum delisi >oluyorlar.>Sivil olsam yapacağımı bilirdim diyorsun. Ama haklısın hakkus. Sinirlerine >hakim ol.>Askerlikte üsse saygısızlık olmaz. Adama askerliğini bitirtmezler vallahi..>Uyma o hayvana dostum..>>Zor ama sayılı günler çabucak geçer..Buralar bildğin gibi hep eksiklğini >hissediyoruz.>En güzel günler seninle olsun..>>>Kardeşin Recai>>>>***************************************** *********>**************************************** **********>>>>Recai denen HAYVAN >Lan sana hayvan demek iltifat. Hayvanlara hakaret olur.Oğlum sen >çıldırdınmı.>Çavuş fıttırdı. Adamın bir ağzıma yapmadığı kaldı. Yazmadım komutanım >diyorum>yemin billah ediyorum dinledği yok.>>Askerliğim şimdiden 1>ay uzadı. >Her tuttuğum 8-5 nöbetleri, günde yalnız başıma tam techizat 20km koşu,>iki çuval ıspanak ayıklamak imanımı gevretiyor..>>Yeter artık Recai !!!! >Şakanın çıkacak suyu muyu kalmadı.>Bu gidişle biraz zor ya. İzne gelirsem... Kendine kaçacak delik ara..>>Tüm kemiklerini kırıcam...>Allah belanı versin.>>HAKAN>>>>******************************** ******************>******************************* *******************>>>>Hakkuş'>cuğum....>Yoo.. Yazdıklarına inanamıyorum.. Bu kadarıda olmaz ama.>O şerefsiz çavuşun sana yaptıklarını insan yapmaz.>Nedir bu eşşoğlueşeşeğin sana çektirdikleri...?>Yani affederesin ama insan dışardaki uyuz ite bile daha merhemetli >davranır.>Bak Hakkuş sakın benden gerçekleri saklama..>Yoksa görevdenmi kaytarıyorsun...?>>En sonunda ikinizde bu vatanın evladısınız.>Böyle yapması için ya kafadan sakat yada soysuz olmalı.>Ne diyeyeyim Hakkuş. Sabredeceksin. Allah sevdiği kuluna çektirmiş..>>Senide seviyor olmalı ki çavuş gibi bir namussuzu başına bela diye sarmış..>>Can dostun>RECAİ>>>*********************************** ***************>>> >> >Recai soysuzu sayende askerliğim bitmeyecek STOP.>>Firar ettim STOP.>>Seni parçalamaya geliyorum >STOP !!!
Tweet