Ahmet Çakar'ın "bunlara ağzınla kuş tutsan, ne kuşu ejderha tutsan yaranamazsın" sözünü duyan Emre küçük bi ihtimal de olsa kendisi, parmağı ve yumruğu hakkında yapılan eleştirilere bir son vermek ve "bunlara" yaranmak için "Toruk Makto" yu ağzıyla yakaladı.
Toruk Makto bu, boru mu?
Ejderha olmasa da o türden bişey yakalayıp ülkeye dönmeyi kafasına koyan Emre kulüpten izin alıp apar topar yurt dışına çıktı. 'Komodo Ejderi, Mokoko Ejderhası, Makak Maymunu ve Utaka Chuka Kertenkelesi' denemelerinden sonuç alamayan cesaret timsali oyuncu yakalaması imkansız efsanevi Toruk Makto'yu yakalayıp onunla bağ kurarak tüm dikkatleri yine üzerine çekti. Bildiğiniz üzere Toruk Makto, Avatar filmde rol alan ejderhavari ve dinozorumsu bir kuştur. Kısacası Toruk Makto lan bu boru mu???
Emre'nin T. Makto'yu yakalama hikayesi ise şöyle:
Emre"Yanına yaklaştım böyle büyük kırmızı büyük bir kafası vardı, dedi:
-olum sen kimsin? Dedim:
"Afedersin Makto Bey, soruyu bidaha alabilir miyim?" sonra bana hırlamaya falan başlayınca ben hemen elimi havaya kaldırıp dilimi dişlerimin arasına alıp onu korkuttum. Bu haraket herzaman işe yarar

Saçım kısa olduğu için bağ kurmakta zorlandım ama sahada tehdit silahım olan işaret parmağımı Makto'nun saçına dolayarak klasımı orda da gösterdim. Tabii bu arada belden aşağısı tutmayan Jake Sully'yi de dövmek zorunda kaldım. Neymiş efendim Makto onun değilmiş de, ona emanetmiş de, bir arkadaşından ödünç almış da, yermiyim, kırdım omuriliğini artık belden yukarısıda tutmuyor, ben gelirken kertenkele gibi dolanıyordu ortalıkta."
Sol işaret parmağını raket gibi kullanan oyuncu!!!
Sol Parmağını raket gibi kullanan oyuncu yaptığı bu sükseyle futbol dünyasında artık kendinden daha iyi söz ettirmeye başlayacak. Asabi oyuncunun maçlara Toruk Makto'yla çıkmak için başvuru yaptığı ancak TFF Başkanı'nın "Bının Tırık Mıktı ıldığını sınmıyırız, kirtinkili di ılıbilir, Hiniz ilimizdi yitirili dilil yık" diyerek oyuncunun bu isteğini reddettiği gelen bilgiler arasında. Öte yandan bir spor, sohbet ve küfür programının "Emre T.Makto'yla birlikte oynayabilir mi?" anketi başlatarak Emre'ye yavaştan sokulmaya başladığı da son dakika olarak elimize ulaştı.
Alıntıdır
Kaynak:Krampon.net
Tweet