"Sözde" bir "Çiçek" yaparak başlayabilirsiniz. "Dışarıda" teki "Bir YTL"

Üst üste dizerseniz, "Ortadoğu ve Balkanların" en yüksek nakitine sahip olamazsınız ama neticede boyu Klavyeyi aşar. Az bir şey değildir... En alta 1 YTL, üzerine, iki adet 500 (yada elli. şu YTL'yi kafam basmadı bir türlü) sonra iki adet 250 Kuruş, ardından 10 Kuruşlar ve ne işe yaradıkları hiç bilinmeyen 5 Kuruşlar.

3.*4 YTL'yi gerçekleştirebileceği*niz "Mucize"nin fotografıdır bu da... Gördüğünüz üzre, sağ biraz ağır basıyor. Nakit, solu sevmez zaten

En üste bir tane, altına iki, onun altına dört, en alta sekiz tane dizerseniz, beş ve on kuruşlar karışık dizilmiştir. Böyle bişi işte çıkıyor. Paraların "kirli" olmasıyla herhangi bir ilgi ve alakam yoktur.

"Gomunist Sermaye" ABD'nin "Yeşil" sermayesinin ardından Türkiye'de "Yeşil Sermaye" diye bir sermaye gurubu daha ortaya çıktı. Bu ise ücüncü oluyor. Biraz zayıf ve güçsüz olsa da, 3.4 yetelelik sermaye gücüyle "kızıl" sermaye piyasaya adımını atmış bulunuyor. "Netekim" e selamlar "netekim" Kim bilir belki bu fotografları görüp de beğenen biri satın alır ve kapital oluşturak diye bilmem kaç bin yetele öder... diye bir hayal de kurabiliriz aslında. Olur mu ? Olur.... Satın alacak kişinin iyi "Reklam"ı olur

Bir avuç para. 3.4 neticede az buz bişi değil

"Klavye başında para kazanma sanatı" diye bir haber yaparsanız bu fotograf tam size göre. İzin almadan kullanın, tazminat davası açıp 3.4 yetele ile atıldığımız hayatta, "köşeyi"dönelim. "Köşe Yazarı"na çıkar adımız sonra...

"Klasik" bir fotograf. Bir yerlerde görmüştüm ama en pahallısı benimki oldu. Fareyi fare yapmak pahallı iş..

Uçak.. Benziyor mu ? Benzemese de ben yaptım oldu. 3.4 ytl ye uçak bilem yapabilirsiniz. Tabi isterseniz...

Kaplumbağa otomobil olur da, fare otomobil olmaz mı ? "Dahiyane" projelerimden biri

"Sözde" cigara dumanı :P

Yanan on kuruş. Çakmağı tutunca üzerine aynen böyle oluyor

üç, nokta dört sıfır sıfır ytl (3.4 00YTL) "Eldevar"lar da üstte

Kim demiş ki "Parayla saadet olmaz" diye. Aha, 3.4 YTL'ye "Parayla saadet olur"un fotografını bilem çektim...