Yine qece ve ben yine yokLuqunu qiyiniyorum üsTüme. yokLuqun düşüyor heceLerime, kaLemim yokLuqunu yazıyor... Ne yapsam, ne etsem oLmuyor. SensizLikten kanayan dudakLarıma hiçbir iLaç fayda eTmiyor, siLinmiyor yokLuqunun acıLarı. Zaman sanki ‘sensizLik’te durmuş qibi qeçmek biLmiyor....
Sensiz oLmuyor.... oLmuyor işte... Yapamıyorum, ne yapsam uyuTamıyorum sensizLiqin suskun keLimeLerini…Ne zaman saçLarımı okşasa rüzgar, hayaLin biLiyorum. Ne zaman gecenin koynunda hafifçe bir meLtem perdemi araLasa, sen qeLdin sanıyorum rüyaLarıma...
Ne zaman teLefonum çaLsa buqulu sesin diye koşuyorum. Ama her defasında yıkıLıyorum oLduqum yere.. Ne zaman qüneş pencereme vursa, yokLuqundan ısLanan qözbebekLerimi eLLerin niyeTine qüneşte kuruTuyorum...
Ben en çok seni sevdim sevqiLi..…En çok seni…YaraLı yüreqimLe qeLmiştim sana…AcıLarımLa, yarımLıqımLa konuk oLmuştum...sen beni öyLe kabuLLenmişTin, büTün enqeLLeri beraber aşmıştık.....bak yaraLarıma merhem oLdun, yarımLıqım senLe TamamLandı, Şimdi ‘biz’ oLmak varken bu qidiş niye?!!!!
YokLuqun öyLe büyük yara ki; hiçbir keLimeyLe doLduramadım bıraktıqın boşLukLarı. ŞimdiLerde seni “ sensiz “ yaşatabiLme azmi ile doLuyum. Direniyorum yaLnızLıqına... Kaybetme pahasına sensizLiqi taşıyorum omuzLarımda.. AyrıLık zafer saysada yokLuqunu, ben yeniLqiyi kabuLLenmiyorum...BiLiyorum ki; sonunda sen qeLmesende ‘hayaLin’ qeLecektir rüyaLarıma...sen sevmesende ‘hayaLin’ sevecekTir...
alıntı