Status :
Nereden : qelCeNMi?
Konular: 1.580
Aldığı Beğeniler: 55
...Yazık...
...Yazık... Haketmeyişimin haykırışı bu satırlar… Arkama dönüp baktığımda, Sana dair, “iyiki”yle başlayan cümleler Bırakmayışının yansıması kalemimin ucundakiler… “Neden” diye sormadım sana asla, Şimdi ise cevapsız bir yığın soru ile boğuşuyorum Neden yapmıştın bunu? Neden bizi, bizden kalanları dibinden kazımıştın? Sana dair verdiğim mücadelenin asla farkına varamadın Bitmeyelim, yitmeyelim diye içine girdiğim savaştan Haberin bile olmadı… Sormadan, etmeden ayrı bir mücadelenin içine soktun kendini
Geri alma çabasıydı seninki ama hiç adil değildi
İnadını kıramadın, Hayatta bazı anlarda beklenmesi gerektiğinin farkında bile değildin Karşı savunmaya geçtin ve beni, bizi sonsuza dek kaybettin… Şimdi ne yüzüm var seni aramaya, ne de cesaretim Öyle ki, bazen nasıl sana ihtiyaç duyuyorum Durduruyorum kendimi, yaptıklarını Beni geri kazanma uğruna, girdiğin yakın ilişkileri düşünüyorum… Hem yaralanıyorum, hem de gururumun farkına varıyorum… Hani “bir kızımız olacak ve sana benzeyecek” derdin ya, Sen o minik kızı haketmedin ki! O minik kızın alnına öyle bir leke çaldın ki, Ne annesi olacak beni aklayabilirim artık Ne de doğmamış minik bir bedeni…
Tweet