Ben geLdim Aşk'ı AnLatmaya
Uğrayamadım bi kaçgündür sanaGelmek ıstemedım aslında bilirsin sebebinide!! Güzel şeyler yazmaya söz verdim ya haniiGüzelliklerle mutlulukLarLa Dolucak burası öyLe deiLmi?
Başka hiç birşeye yer yok!

Bir Aşk var!

Birde Aşık!

Başka hiç birşeyi yazamaz ellerim burda
Ben yine "İyiki VarSın"ile başlarım sözümeÇünkü iyiki varsın Aşk'ımBu iki keLime görünürde hıc bısey olsada okadar cok sey gızlı ki içinde
Tüm iyikileri sığdırdım içine ben
Ve bu keLimeyi söyLeyince öyLe rahatlıyorum ki
Benım oldugunuhayatımda oldugunu, ve hep olacagını tekrarlıyorum kendımeBazen umutsuzluga kapılıp korkmaya basLayınca nasıl iLaç gibi geLiyor biLsenİyiki var diyorum defalarca
Korkularımı çıkardım attım içimden artık!
KorkmuyorumHiçbirşeyden
Korkarak yaşamaya son verdım artıkDüşünmüyorum geLeceği ve ne getireceğiniYaşıyorum bugunu, yaşıyorum AşkımıYaşıyorum mutlulugumu bazende AcımıAma gecmıse dayanarak geleceğımden korkmuyorum artıkİnsan Kaderın önüne gecemezGeçemiyor!
Ben mı gecıcem ağlayarak üzüLerek yıpranarak
Hayır
An'ı yaşayıp mutlu olmaya başLadım'meseLa;
Düşündüm SeniGülümsedim yineKalbım hızlı çarptı heycanLandımSeviyorum Seni işte Yok bundan ÖtesiNe geçmiş ne gelecekSadece Şimdi
Bize Ayrılık "öLümse" ki bu kaçınıLmazYapacak bisey yokSadece tek istediğim En geç Sana uğramasıSana öLme diyemem çünkü bu saçma OlurSadece En geç Ve En zararsız Sana GeLsın derim SevdiğimVazgeçilmezimHelalim
Seni Seviyorum
An'sın Sen Yaşanan Zaman

Mutlu Aşk biziz

NaZaRLaRdaN KoRuSun TanRı BiZi