Status :
Nereden : qelCeNMi?
Konular: 1.580
Aldığı Beğeniler: 55
Bitti[k]..
Yanına yaklaşsam bir kıyamet kopardı, gülsem ağlardın yitik bir sahneydi. çakıl taşı idim ben, sen ise kocaman bir deniz dokunamazdım sana hep bir uzak idin yoksul, ve eksiktim dokunamazdım, yanacağım diye korkardım fırtına kopardı korkardım senden birşeyler eksilecek diye günleri kovalardı, güneş yakomozuna ağlardı Çünkü hiç göremezdi onu deniz görmezdi tüm yaşananları, o kendini dalgalara bırakmış serzenişte idi. Zamanlar terketmeye gam vururken serinlerdi tüm köprü altları Ağlardım sen bilmezdin tetikleyen gecelerde üşürdüm,kururdum sen bilmezdin. Ağlardı benle ile beraber sessizlik kumlara gömülü olan bedenimi bir tek kum taneleri görürdü onlarda ses etmezdi bu hüzüne... Sonra... Bitti "Zor Oldu Ama Bitti. biterken biz! bende yitik, gittim bittim!" Bitti. Tüm sensizlikle can çekişen yanlarım Gitti Bitti... Zor oldu ama bitti. Olmadı işte, sevişmelerim hep eksik kaldı yoksundum zordu ama bitti işte, bitti{m} Ölen her parçam ile tekrardan doğmaya kalktım beceremedim! çünkü sensiz idim sonra... bittin yer edindiğin yerde sen biterken durdum ben bittik dedi dudaklarım
Tweet