Finalistler:
ANNELER ILE KIZLARI (STAR TV)
BIZIM YENGE (KANAL D)
KUZEY-GÜNEY (KANAL D)
REIS (ATV)
YALAN DÜNYA (KANAL D)
Anneler ile Kizlari (Star Tv)
Bizim Yenge (Kanal D)
Kuzey-Güney (Kanal D)
Reis (Atv)
Yalan Dünya (Kanal D)
Finalistler:
ANNELER ILE KIZLARI (STAR TV)
BIZIM YENGE (KANAL D)
KUZEY-GÜNEY (KANAL D)
REIS (ATV)
YALAN DÜNYA (KANAL D)
YALAN DÜNYA (STAR TV) yapmışsın bu yanlış yalan dünya kanal d'de başlıyacak. (düzeltmişsin pardon)
Bizim Yenge favori dizim olsun. Güçlü kadrosu var ama tutacağından şüpheliyim.
Reis dedim...
Yalan Dünya...
Kuzey-Güney
bu senede geniş aileden başka dizi takip etmeyi düşünmüyorum ama leyla ile mecnuna başlıyacam yen sezonda pazartesiyi iple çekiyorum.
Aslında favori dizileri bir başlık altında toplamak gerekirse,
- Anneler ile Kızları izlenebilir. Böyle kadın filmlerine karşı reytingler tavan bile yapabiliyor.
- Bizim Yenge'nin güçlü kadrosu var ve birde biraz köylü dili ile konuşurlarsa falan reytingler iyi gelebilir. Yetkin Dikinci ve İlker Asum gibi iyi oyuncular var kadrosunda.
- Kuzey-Güney, Aşk-ı Memnu'nun devamı gibi birşey düşünebiliriz. Kıvanç Tatlıtuğ ve Zerrin Tekindor var bu dizide ama bakalım Aşk-ı Memnu ekibinden başka kim olacak varsa tabi oradan.
- Mehmet Ali Alakurt'un hayranları bu dizi'yi izleyecektir. Hem Sıla'da Boran Ağa olarak onu sevenler, Hemde çoğunlukla Maraz Ali rolünü sevenler bu diziyi fazlasıyla izlemeye çalışacaktır.
- Yalan Dünya'yı normâl'de Beyazıt Öztürk hayranları izleyecektir bence ve bir kaç etkili isimde dahil olmuş yani bu dizinin tutma ihtimali var ama belli olmaz.
Benim görüşüm böyle buradaki dizilerin tutma ihtimali olan diziler ama bakalım nasıl dizilermiş. O zaman daha iyi anlarız tutup, tutmayacağını.
Kuzey - Güney, Bizim Yenge, Yalan Dünya büyük ihtimalle tutacak dizilerAnneler ile Kızları da tutabilir
Reis'in durumu belirsiz.
Kesin tutacak olan:
Kuzey-Güney, Yalan Dünya.
Tutma ihtimali yüksek olan:
Bizim Yenge ve Anneler ile Kizlari.
Tutma ihtimali olan:
Reis.
Oylamada son dakikalar ..
İlginç bir sonuç var...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet