Son dönemde çok konuşulan bir konu. Bakalım FF halkı neler düşünüyor bu konuda
Benzer Konular:
Evet
Hayır
Son dönemde çok konuşulan bir konu. Bakalım FF halkı neler düşünüyor bu konuda
Benzer Konular:
Pitbull değil,Pitbull'u bir şiddet simgesi haline getiren zihniyet yasaklanmalı.Hayvanı savaş'a gidicekmiş gibi eğitenler yasaklanmalı.
Hayır
Bence yasaklanmalıdır. Pitbullların çok büyük bir çoğunluğu kötü amaçlar doğrultusunda eğitiliyor. Pitbullu artislik olsun diye gezdiren küçücük çocuklarla karşılaşmak mümkün her an.
ben yasaklanmasın
yasaklanmalı.. şimdiye kdr haberlerde az görmedik pitbull saldırısı yüzünden ölenleri.
bizim okulun orda pitbull vardı kapısına vurunca dellenirdi bi kere duvara çıkıp bakmıştım bize saldırmak için duvara tırmanıyordu kızıl gözleri ve ağzından salyalar akıyordu o günden sonra pitbullardan korkarım ve nefret ederm
Sonuna Kadar HAYIR Jezabel'e Sonuna Kadar Katılıyorum Sonucta Nasıl Eğitim Aldıysan Nasıl Gördüysen Onu Yaparsın Benim Cevremdeki İnsanlarda da Pitbull Var Ve Kediden Farkları YOKLAR... Bunları Nasıl Eğittiğine Bağlı Eğer Bi İmkanım Olsa İlk Olarak Pitbull Alırım Bunları Dövüş Amaclı Değiş Bir Dost Bir Sırdaş Bir Arkadaş Gibi Görmek Te Biter Herşey Bu Cins Canlılardan Para Kazanmak Cok Ama Cok Yanlış Bu Şekil Dövüş Veya Satış Amaclı Kullanan KişiLeri Şiddetle Kınıyorum ...
abi doğru ama bu insanları yüzdelik orana bölsek pitbull azdırıcı ınsanların daha fazla olacağı belli ve bunun önüne malesef geçilemiyor ve geçileceğinide sanmıyorum...
Daha birkaç gün önce sahibi tarafından başıboş bırakılmış bir pitbull vardı yakınlarımda. Kedileri vahşice öldürüyor, çevredekilere saldırıyordu. Eğitmek isteyen başka bir köpek de eğitebilir.
Bunlar tam bir canavar.
Onlar Tam Bir Cani Bunları Eğiten Kişiler Bu Köpeklerin Zararsız Olduğunu Göstermek İçin Yapıyor Zaten ...
Önlemi alındığı sürece yasaklanmasına karşıyım... Bence o da bir haktır ve kişilerin hak ve özgürlüklerine saygı duyulmalıdır...
Hangi Pitbull yasaklanmalı şimdi konu tam açık değilŞarkıcı olan mı köpek cinsi olan mı ?
Köpek evet adam biraz daha dursun şimdilik.
Şarkıcısı yasaklanmalı bence
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet