Soru açık. Evde en çok nerede TV izlersiniz? Ben en çok salonda izlerim çünkü arka odadaki TV çok küçük ve anteni berbat olduğu için net göstermiyor. Bazende bilgisayarda izlerim, nadiren. Reyting cevherleri yazın bakalım.
Soru açık. Evde en çok nerede TV izlersiniz? Ben en çok salonda izlerim çünkü arka odadaki TV çok küçük ve anteni berbat olduğu için net göstermiyor. Bazende bilgisayarda izlerim, nadiren. Reyting cevherleri yazın bakalım.
Konu Eleştirmen tarafından (10.Mayıs.2011 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.
Alırım laptopumu salonda izlerim![]()
TV'de bir şey izlerken genelde bir yandan da laptopta işlerimi hallederim. Sadece Geniş Aile, Leyla ile Mecnun, yabancı diziler ve çok önemli maçları başka bir şeyle uğraşmadan dikkatle izlerim
Genelde evin salonunda izlerim.ev iki katlı olduğu için aşağıda abim oturuyor.onlar gittiğinde tek başıma rahat rahat istediğim şeyi izlerim
evde odada izlerim ama bazı dizileri netten indirip pc de yükleyip izlerim kurtlar vadisi pusu muhteşem yüzyıl gibive yetenek sizsiniz Gibi
Adminim ben de senin her an nasıl televizyon izleyip de yorum yazabildiğini merak etmiştim. Bende laptop yok. Bana sat istersen. 750 lira iyi mi? Şaka yaptım... Ben salonda ve nadiren de olsa yatak odasında izliyorum. Çünkü televizyonumuz orada da var.
Ben nadiren bilgisayarda izlerim.Genellikle salona geçip LCD'nin karşısında televizyon izleyip küçük laptop'dan foruma filan giriyorum...
Bende televizyonu televizyonda izlerim. Özellikle Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun'u gözümü kırpmadan izlemeye çalışırım.
Ozan gibi TV hayatım.Alırım laptopu. Otur saatlerce. Tek kalmak gibisi yok bir evde.
Sadece çok önemli maçlar ve Geniş Aile dışında laptop hep kucağımdadır. Yavrum gibi o benim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet