herkesin oy kullanmasını bekliyorum...
CEVAHİR (UFUK ÖZKAN)
ZEYNEP (ROJDA DEMİRER)
KOYU BİLAL (FIRAT TANIŞ)
ULVİ (BÜLENT ÇOLAK)
MÜRSEL (İLKER AYRIK)
ZEKAİ (BORA AKKAŞ)
NAZAN (BİHTER DİNÇEL)
herkesin oy kullanmasını bekliyorum...
Ulvi ve Kütük favorilerim
Mürsel'i de beğeniyorum. Ama bu sezon Mürsel ile ilgili fazla güzel senaryolar yazamadılar. İlk sezon her bölüm bir bomba patlatıyordu Mürsel![]()
Somer Tuna süper tatlı bir çocuk
Diğer karakterler de çok iyi tabiiki. Zaten diğer komedilerden ayıran önemli özelliklerinden biri de bir çok orjinal karakter barındırması. Cevahir , Koyu Bilal, Müfük, Eko, Sevim, Nazan, Zekai, Hafize nine, Ümran Süreyya, Devir Abi, Muazzez, Kutsal Kuti...![]()
Keçelerdeki gözlüklü elemanı da unutmamak gerek
En sevmediklerim ise Şoray ve Pırıl şu an. Katip'i de sevmiyorum aslında ama Ulvi ile olan diyalogları süperZeyZey'i ilk başlarda sevmiştim ama son zamanlarda Şükufe olayına dönmeye başladı.
her türlü ulvi
[COLOR="rgb(47, 79, 79)"]Ulvi ve Kütük... Kütük'ün her bölüm at pazarındaki maceralarını anlatmasına bayılıyorum[/COLOR]
up up
Son zamanlarda Koyu Bilal ve Ekoko favorilerim
ekoko çok iyi sahnelere imza atıyor
mürsel de bu sene daha çok çıkıyor bilal süper
ama her türlü ulvi ama kütük ve zekaiyi unutmamak lazım
Ulvi bu sezon düşüşte gibi geliyor bana. Yine çok komik sahneleri var ama eskiden daha çoktu sanki
ulvi düşüşte evet ama ulvi genellikle yeni sezon başladıktan 5 6 bölüm sonra coşuyor
Bekliyoruz coşmasını
zaten 5 6 olmuşama coşar 101.bölümde
yeni sezonda şimdilik cevahir bilal neşe nilüfer gidiyorlar son bölümde ulvi önceki bölümlere göre biraz daha öndeydi ayrıca mürsel üzerinden gidiyorlarda biraz şunu söyleyeyim ilk zamanlarda parlayan karakterler mürsel ve zekayıydi birde üni üzerinden de gidiyorlar ılerde diğer kişilerinde üzerine gidilir bence
Ulvi ve Bilal favorilerim arasında
Mürsel çok eğlenceli karekter ama bu aralar ona düşen senaryo yazıları azalma söz konusu
Somer Tuna çok konuşmasada tatlı bir çocuk karekteri
Cücü geçen seneden bu seneye çok az görmeye başladık
Nazan ise yan karekter gibi başladı ama başrollerden biri gibi duruma geldiler
Zekai ise abisine örnek almış bir karekter oldu bu dönem
En çok sevdiğim söz: Benim biricik Geniş Ailem
koyu bilal
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet