Ertem Şener'den ilginç performans!
Millilerimizin Estonya sınavını anlatan Ertem Şener'den ilginç performans!
TÜRKİYE-ESTONYA maçının spikerliğini yapan Ertem Şener, dün futbolseverlere adeta ufak bir Estonya gezisi yaşattı!
Karşılaşma sırasında Estonya?da kaç ada olduğundan ülkedeki taksi ve otobüs kullanım şekillerine, Estonya?nın alfabesindeki ünlü harflerden ülkenin genel ekonomik durumuna kadar bir çok bilgiyi aktaran Şener, bizlere 2014 Dünya Kupası yolundaki rakibimizle ilgili birçok ?önemli? bilgi vermiş oldu!
?3 gol iyinin de üzerinde?
MİLLİ Takımın teknik patronu Guus Hiddink, oynanan futbol ve alınan sonuçtan mutlu olduğunu söyledi. Şike soruşturması nedeniyle oyuncuların fazla hazırlık fırsatı bulamadığını belirten Hollandalı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:
"Skordan memnunum. Şike soruşturmasından dolayı hazırlık fırsatı bulamamıştı oyuncular. Ama iyi futbol oynayacaklarını gösterdiler. Rakibe çok fazla alan bıraktık. Bu anlamda defansı suçlamıyorum. 3 gol iyinin de üzerinde. Ama 3 gol pozisyonu da verdik. İkinci yarı gençlerle sahadaydık. Zaman zaman da zorladık. Bunun nedeni oyuncuların kendi takımlarında çok fazla maç yapmamaları. Kazakistan ve Avusturya maçlarını düşünüyorum. Oyuncularıma kendinize bakın ve bu maçlara hazır olun dedim. Emre penaltıda sorumluluğu üzerine aldı ve deneyimini gösterdi. Islıklamalara karşı kendini konrol etti ve reaksiyon göstermedi."
ATLETICO'YA transfer olan Arda konusuna da değinen Hiddink "Milli takıma daha çok katkılar yapacak. Bence G.Saray'a da minnettar olması lazım. Transferinden dolayı mutlu oldum. La Liga?nın temposu yüksek. Bu nedenle kendisini hep hazır tutmalı" dedi.
'Büyük kaptan' ARDA Turan
ATLETICO Madrid'e transfer olan Arda, dün son kez çıktığı TT Arena'da taraftarının ?desteğini? aldı.. Maçın Ali Sami Yen Spor Kompleksi?nde olmasından dolayı sarı-kırmızılı taraftarların yoğunlukta olduğu tribünler, Arda?ya maç öncesi ?Büyük kaptan? tezahüratları yaptı..
Renklerin kardeşliği
Şike soruşturması sonrası Arena?da yaşanan yuhalamalara rağmen bazı taraftarlar, omuz omuza, ayrı renkte formalarıyla maçı seyrederek Türkiye?ye örnek olmaya çalıştı.. Fakat bu azınlık, çoğunluğun önüne geçmeyi ne yazık ki başaramadı.

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet