Hangi dizinin tekrar başlamasını istersiniz?
Cevabınızı ve gerekçesini yazarsanız daha iyi olur.
Eminim hepimizin unutamadığı efsane dizileri vardır.Ve keşke başlasada tekrar izlesek diyorsunuzdur.
İlk cevap benden olsun:
Adanalı.
Hangi dizinin tekrar başlamasını istersiniz?
Cevabınızı ve gerekçesini yazarsanız daha iyi olur.
Eminim hepimizin unutamadığı efsane dizileri vardır.Ve keşke başlasada tekrar izlesek diyorsunuzdur.
İlk cevap benden olsun:
Adanalı.
Yalancı Romantik.
Valla Ruhsar, Koçum Benim , Hayat Bilgisi , Gülbeyaz , Alanya Almanya , Çakıl Taşları , Doktorlar, Emret Komutanım , Kampüsistan , Kuzenlerim , Kaygısızlar
, ÇİZGİ FİLM OLARAK DA : Tsubasa , Pokemon , Digimon , Beyblade
Bunlardan Hepsi Türkiyede yayınlanmış ve benim en sevdiklerim 1 'i bile tekrar çekilse süper olur...
Saydıklarından Koçum Benim,Hayat Bilgisi,Gülbeyaz'ın tekrar çekilmesini bende isterim.
Aci Hayat, Adak, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Cennet Mahallesi, Çat Kapi, Davetsiz Misafir, Dudaktan Kalbe, Ekmek Teknesi, En Iyi Arkadasim, Ezo Gelin, Fikrimin Ince Gülü, Gönü Ferman Dinlemiyor, Gurbet Kadini, Kadin Isterse, Karamel, Kasirga Insanlari, Sahte Prenses, Sevda Çicegi, Tatli Hayat, Yagmur Zamani, Yanik Koza, Yarim Elma, Büyük Yalan, Zoraki Koca, Candan Öte, Yaprak Dökümü, Ask-i Memnu, Genco, Küçük Kadinlar, Sevgili Dünürüm, Haziran Gecesi, Kinali Kar, Berivan, Bitmeyen Sarki, Binbir Gece, Ask Oyunu, Sensiz Olmuyor, Bütün Çocuklarim, Elveda Derken, Firtina, Hasret, Ihlamurlar Altinda, Menekse ile Halil, Nehir, Oyun Bitti, Rüzgarli Bahçe, Sahra, Unutulmaz, Yol Arkadasim ve Zerda.
biten bittiğiyle kalsın tekrar çekilmesine gerek yok.
Avrupa Yaksı'nı isterim. Tatlı Hayat'ı ben de çok severdim ama tadında kalsın. Ama Avrupa Yakası'na 6 sezon da olsa doyamadık.
her türlü geniş aile
Adanalı,Kaybolan Yıllar,Karakol
Adanalı,Karakol,Geniş Aile.Avrupa Yakası yerine Yalan Dünya var zaten.
KASABA dizisinin tekrar çekilmesini isterdim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet