Beğenmedim ama paylaşım için sağol...
begenmedinmi araba budur kardeşim hem otomobil hem kamyonbundaki konforu mercedeste bulaman nede olsa amerikan malı
Direksiyon dandik...Konsol rezalet...Ama dıştan güzel
sende zevk yok tmm sen en iyisin bilirsin tmm bitti
6-) İnsanlarla polemiğe girmeyin.Tartışmayın demiyoruz tabii ki tartışacaksınız.Forum bunun için vardır. Tartışma kavgaya dönüştüğü anda yöneticilere başvurun.
Bu yüzden susuyorum...
bosuna parmaklarımı yorma sen iyisin tmm alla alla sende haklısın her yerde oldugu gibi her seye mualefet olan biri cıkıyor her nedense acaba bu son mejım
2.sıradaki resim hariç bende pek beğenmedimHerkesin zevki farklı tabi
paylaşımın için teşekkürler ayrıca özlemişik senin konularını
Ya niye son mesajın?Allah Allah...Ben seni forumdan falan kovalamıyorum ki.Öyle bir şey de yapamam,yapmam.Ayrıca muhalefet değil.Senin paylaşımına değil,arabayadır lafım.Sen bulmuşsun,bizi haberdar etmişsin,tamam emeğine sağlık.Görüş belirtmek muhalefet oluyorsa ben de bir daha şu resim güzel,şu fıkra kötü,şu yazı harika,bu çizim berbat gibi laflar etmem...Bu kadar...
Oğlum arabayı sen mi çizdin ya da Ford firmasının sahibi misin arabaya bir laf ettik diye olay çıkarıyosun...Arabayı beğenmemiş olabilirim.Ama zorla da beğendiremezsin...ARABAYA kötü dedim KONUYA değil.bir arabayla bir konu arasında dağlar kadar fark var.Son kez paylaşım için teşekkür ediyorum.Ama buraya bir daha aynı sebepten mesaj atarken bu kadar yumuşak olmayabilirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet