Arkadaşlar İzmir Çetesi'nin Fox Tv'de başlama ihtimali var ama kesin değil. Bakalım önümüzdeki günlerde İzmir Çetesi Fox Tv'ye geçecek mi geçmeyecek mi? Göreceğiz....
Arkadaşlar İzmir Çetesi'nin Fox Tv'de başlama ihtimali var ama kesin değil. Bakalım önümüzdeki günlerde İzmir Çetesi Fox Tv'ye geçecek mi geçmeyecek mi? Göreceğiz....
Fox Tv'de başlarsa bence çok iyi olur.Ama inşallah Şen yuva gibi olmaz.Çünkü Fox için 30.sıralar çok kötü.
Bence hiçbir kanalda başlamaz... Maalesef bir daha başlayacağını sanmıyorum.
Fox'ta komedi dizileri hiç tutmuyor. Belki İzmir Çetesi ile kırarlar bunu
Şen Yuva içinde aynı şeyi söylemiştik. Fox Tv'ye hiçbi kazancı olmaz. Tutmaz yanii.
İzmir Çetesinin başka bir kanal başlamasına %1 bile ihtimal vermiyorum. Senaryosu bence çok basitti. Adanalının son dönemlerine benzetiyordum.
Alakası yok. Senaryolarının basitliğini benzetmiş... Başka kanalda başlamaz, başlasa bile başarılı olamaz maalesef...
izmir çetesi ve geniş aile harika dizilerdi star bilmiş sihirli annem izleyen olduğunuda zannetmiyorum.
İzmir Çetesi kendi kendini bitirmişti. Aslında fena gitmiyordu ama senaryoda büyük değişiklik yaptılar ve bir anda dibe vurdular.
Bir senaryo hazırlanırken 5-10 bölümlük değil en az 1 sezonluk senaryo tasarlanması gerekir...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet