İncisözlük ve illuminati bağı.
Önemli not : saatlerdir sözlükte flood ile troll'leyen yazarlar varken benim bi başlığın linkini toplam 10 civarı başlığa girmemle çaylak oldum beyler.
beyler bir inci sözlük takipcisi olarak bu geceki kadar hiç sinirlenmemiştim.
önce illuminati hakkında kısa bir özet geçeyim. 01/05/1776 tarihinde kurulduğu bilinen bu gizli örgüt ülkemizde tapınak şövalyeleri olarak anlıan bir grup musevi'nin Hz. Süleyman'ın tapınağına girerek gizli ilimler ve büyüleri içeren kitapları çalmasından sonra babil bölgesinde bu kitaplar üzerine yaptıkları araştırmalar sonucu ulu mimar dedikleri lucifer ile irtibat kurmaları ile başlamıştır. Horus'un tek gözünün üzerinde bulunduğu piramit mühürleridir. Lucifer ilahi dinlere göre bildiğimiz şeytan hamuaoym. Amaçları tek ve dinsiz bir dünya devletini ortadoğudan kuracakları büyük israille kontrol altında tutmaktır. Piramitin üzerindeki göz ulu mimarlarını simgeler. Peki neden tek göz ?
İslamiyete göre Hz. İbrahim, Hz. İsmail'i adağı gereği kurban etmeye hazırlanırken şeytan İsmail'e 'olm baban seni kescek lan kaç bak durum ciddi' gibilerinden telkinde bulunur. Bunu gören Hz. İbrahim eline bir taş alıp şeytana atar ve tek gözünü kör eder. İşte bu sebepten şeytan'ın tek gözlü olduğu kabul edilir. Hac ibadetindeki şeytan taşlama ritüeli de buradan gelir. O kör ibne hala orda mı bilinmez tabi.
Şu an küresel anlamda ülkemizde masonların ayakcılığını yaptığı bu tarikatın gerektiğinde gizlenmek için kendileri ile dalga geçen yayınlar yaptırdığını bilmiyorsan eğer bana illuminati'yi biliyorum deme kafa atarım.
beni sinirlendiren konulara şimdi tek tek göz atalım.
öncelikle illuminatinin kuruluş tarihi olan 01/05/1776′yı direkt 01051776 şeklinde entry girilen bölüme yazdığımızda karşımıza bu resim çıktı.
bir de şuna göz atın.
Bi de inci portal logosunda horus'un tek gözünü simgeleyen ayrıntıya bakalım.
Bunlara sazan.avi diyen yazarlar olduğunu biliyorum. Ulan daha sözlük illuminati ne ağabey ? diyen yazarlarla doluyken açtığım 3-4 başlık vardı makale tadında. Bu tarz entry'ler zamanla çoğalıp sözlüğü deşifre etmeye kadar gidince ne oldu ? Ne oldu ha ne oldu ?! Hdd'ler yandı… Biz de bunu yedik. Sonra sözlük geri geldiğinde bu entry'lerden iz yoktu.
Peki bu gece ne oldu da ben yazmaya karar verdim ? Ayrıntıları boşverin de şunlara bakın…
Enrty girdiğimiz bölüme novuso, novusordoseclorum vb türevleri yazdığımızda karşımıza kol gibi illuminati mühürü çıktı !
novus ordo seclorum : yeni dünya düzeni demek.
Bu tarz durumların örnekleri çok daha fazla ama ben göz önüne sermeye ihtiyaç duymuyorum. Biliyorum ki illuminati'nin istediği inci'nin yaptığıdır.
Bkz; Kaos, Ahlaksızlık, Ateizm vb.
Kısaca kimse bana sazan.avi ebenin.ami falan demeye kalkmasın ağbi bu saatten sonra.
Dipnot : Güncellenecektir anlık sinirle bu kadar çıktı.
He bi de şunu buldum gezinirken. Tam ekran izleyin.
Ve son olarak illuminati.org a girin ve ctrl-a yapın bakalım ne göreceksiniz ?
Not: sözlük anllattıklarını denedim ve gördüm sallama değildir. Buldukça eklenecektir.