1995 yılında Steve Jackson Games tarafından piyasaya sürülen Illuminati-New World Order adlı oyun büyük beğeni toplamış mıdır bilmiyorum,oyunu oturdum inceledim gerçekten güzel bir strateji oyunu.Ama he çok güzelmiş tamam deyip kapattım mı?Hayır.Zaten kapatmam da.
Önceki bölümlerde (3.bölüm) size Illuminati'nin 9/11 saldırılarında parmağı olduğunu söylemiştim. Bu olayın Hollywood'da da ima edildiğini Hollywood ve Illuminati konusundaki videoda da görürsünüz zaten.Bunu vaktinde Steve amca da belirtmiş açık açık:
Şimdi boşver alttaki açıklamayı,2 el illuminati çevirek diye koymadım o kartı.Ben alttaki açıklamayı önemse dediğimde önemse.Resme bak karttaki.Tanıdık gelmiyor mu?Hadi bu gelmedi diyelim,peki ya bu?
Adamlar bas bas "biz şunları şunları yapacaz,size iyi uykular" diye bağırıyorlar.Zaten Steve Jackson'ın siteye de bakarsanız daha iyi anlarsınız bu durumu: Steve Jackson Games
"oha adam resmen illuminatici!!!11!" aynen bu tepkiyi vermişsinizdir.İşte bu adam bu öngörülerde bulunan adam:
Eh neyse tamam abiyle tanıştığımıza göre devam edebiliriz.Şu karta bakıp anlam çıkarmaya çalışın:
Combined Disasters.Buradan çıkarmanız gereken şey,2011/2012 sezonu kombine bileti alan Fenerbahçeli taraftarların yaşadıkları durum,çünkü Fener'in durumu malumunuz.Yani Fener'in küme düşmesi tamamen Illuminati'yle bağlantılı!
Ehehehe,şaka lan şaka yok öyle bişeyAlakası yok.Şimdi "kombine felaketler;arka arkaya ve birbirleriyle bağlantılılar.Bu şekilde tanımlayabileceğiniz bir olay geliyor mu aklınıza yakın zamanlarda?
Gelmiyorsa biz söyleyelim.
Mart'taki Japonya depremi.
Deprem+Tsunami+Nükleer sızıntı.Nescafe 3'ü 1 arada,şimdi bol kahve tadında.
Neden mi Japonya?Tokyo'dan bir capsle açıklayalım:
Arkadaki saat kulesi tanıdık geldi mi?Gelmediyse dön tekrar bak o karta.O kartı beğenen bunu da beğendi:
Hızımı alamadım,şu kart da güzeldir mesela:
Eh,artık huzursuz olmaya başladınız sanırım.
YouTube - ‪Voices From Hell? Scientists Drilling In Siberia Got A Surprise‬‏
Kartın altındaki video anlam hakkında yeterince fikir verir...
Bu kartsa yeterince açık zannediyorum.Domuz gribi falan hep yalan dolandı.
Bunu kaybetmeyin ileride yazılıda çıkarsa şaşırmayın.Bu kart lazım olacak ileride,şimdilik açıklamıyoruz.
Japonya depreminin kasıtlı yapıldığı iddiaları vardır.Bu kart o iddiaları daha da ciddileştirebilir.
Illuminati'nin satanist olduğunu ve Yeni Dünya Düzeni'nin bu kirli inançlarını ve aptalca bir yaşam tarzını dünyaya yayacağını söylemiştik.İsmin Illuminati olması dahi şeytanla bağlantılıdır zaten.
Piramit,ortasında ateş çıkaran bir delik,tepede bi adam.Tahminimce o tepedeki adam dünyayı yöneten karanlık güç.Ve her şeyi,her şeyi görüyor ve takip ediyorlar.
Kanım dondu bu kartı görünce.Adamların kullandıkları subliminalleri 2. ve 3. bölümde tanıdınız Lady Gaga ve Rihanna'nın katkılarıyla.Karta dikkatli bakın,fotoğrafın kenarlarında "oyunun genişletme paketlerini al,kazanmak her şeydir,arkadaşlarına da söyle" diye subliminal vermişler.Gerçek kart 2-3 kat daha küçük olacağından çok daha zor fark edilir orada tabii bu.Bir de bunun junior boyu vardır:
Çocuklarınızın da beynini mahvediyoruz,kaçışınız yok,kölemizsiniz.Yok onu şurda diyorlardı:
Sarı fnord kelimelerinin oluşturduğu şekle dikkat.Ne şekli oluşturuyor?Ayrıca fnord'un bir anlamı var mutlaka ama araştırdıkça kafayı sıyırıyorum,siz şöyle buyrun:
http://www.fnord.org/occult/discordi.../what.is.fnord
Hidden Influence...Bu adamların yaptıkları şey bu değil mi abi?Hükümetlerin,ülkelerin,kapitalizmin arkasındaki gizli güç bunlar.
Böyle bir muhabbet varmış,Wikipedia'da bile "Ketchup as a vegetable" diye bir başlık var.Çok detaylı incelemedim,ketçapta da anlam arayacak kadar saksı değiliz biz.
Illuminati medyayı elinde tutar.Nokta.
Sahte mesih projesini işaret eder.Karttaki insanlara bak,gözleri kapalı yukarı bakıyorlar ve aval aval sırıtıyorlar.Bunlar aptallaştırılmış insanlar.Tüm planları başarıya ulaştığında hepimiz böyle olacağız.
Bunlara başarıya ulaşma şansı tanımayın.
Aptallaştırılmayın.
Saygılar...
Kaynaklar
1. Youtube videoları.Illuminati cards yazarak yüzlercesine ulaşabilirsiniz ki hepsi de benzerdir.
2. Illuminati - New World Order (Kartenspiel) - Tüm Illuminati-New World Order oyun kartları
5.Bölüm: Illuminati,Yaptıkları ve Yapacakları
11 Temmuz'da sizlerle. (Bu yazıda olduğu gibi 1 gün önceden de gelebilir ama söz vermeyeyim.

6Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks

Alakası yok.Şimdi "kombine felaketler;arka arkaya ve birbirleriyle bağlantılılar.Bu şekilde tanımlayabileceğiniz bir olay geliyor mu aklınıza yakın zamanlarda?

Tweet