başımdan gecen bir olay.
Arkadaşlar dedem ölmüştü bundan 4 sene önce ve gebzede amcamların evde kuran okunuyordu beni bakkala yolladılar gebzeli olanlar bilir istasyon mah. allahın köyü neyse bakkala yolladılar gece hava kararmış bakkalı 30 dk zor buldum uzak karanlık korkuyorum (gece korkusu vardı ozman) neyse gittim aldım bakkaldan bişeler ve eve geliyordum içimden sanqi dedem arkamdan beni tuttu tutacakmış gibi oldum ve koşmaya başladım arkama bakmadan 30 dk gittigim bakkaldan 5 dk geLdim eve valla tabi yüzüm benbeyaz amcam dedi ne oldu bişe yok dedim dalga gecerler diye ondan sonra 2 ay sonra babannem öldü ve yine aynı evdeyiz aynı adam beni aynı bakkala yolladı yine gittim yine gece tabi korkuyorum neyse gittim bakkala aldım bişeler geliyom yine aynı his sanki babannem arkamda beni tuttu tutacak başladım koşmaya ve 100 metre koşmuşumdur birden durdum kendi kendime dedim ne koşuyon şahin zate babanmem beni cook seviyodu yakalasa ne yapcak en fazla öper bırakır dedim sonra arkamı döndüm tabi qimse yoktu ondan sonra ne gece korkum kaldı nede öle bir his ..
not alintidir.

LinkBack URL
About LinkBacks
.

baskasinin emegine saygiiszlik yapmak istemem

Tweet