sınav nasıldı?yorumlar vs. buraya
Benzer Konular:
sınav nasıldı?yorumlar vs. buraya
Benzer Konular:
Ya bU YGS NE hala anlamadım.....
özellikle sosyal bilgiler bölümün de direk bilgiye dayanan sorular vardı Türkçe de çok 2 şık arasında kaldım matamatik de bulmacaydı resmen çoğu sorunun matamatik de ki konularla alkası yokdu
kısacası geçen seneye göre daha zor bir sınavdı(bana göre)
Geçen seneye göre daha zor bir sınavdı.
Sosyal bir sayısal öğrencisi için çok zordu. Çünkü bilgiye dayalıydı.
Türkçe çok zor değildi ama bazı sorular çelişkiliydi. Ayrıca sorular çok uzun olduğundan çok vakit aldı.
Matematik kolaydı. Yalnız 1-2 soru çok orjinal sorulardı ve uğraştırdı. Ayrıca Mantık sorusu çıkması şaşırtıcıydı. Birçok okulda gösterilmiyor Mantık konusu...
Fen çok zor olmamakla birlikte çokta kolay değildi. Kimya çok kolaydı. Fizik ortaydı. Biyoloji ortanın biraz üstüydü.
Matematiğe baktım sadece baya koLaydı Matematik ama s0rduğum herkez sınavı yetiştiremediğini söyLedi zaman soRunu oLDu sanıRım ..
Zamanı yetirebilen insan evlatları nasıl çalıştı merak ediyorum...
Ne demek çoğu okulda Mantık gösterilmiyor ya?Mantık 9.sınıf müfredatında var ve ne zaman çıkacağını ne zaman çıkmayacağını kimse garanti edemez.Adam olunup mantık da öğretilseydi...Zaten mantık hep sevdiğim bir konu olmuştur.
Mantıkta teklenmesinin temel nedeni önermenin karşıt tersini almanın akla gelmemesiydi bence.Bir önermenin karşıt tersi o önermeye denktir.
Müfredatta olduğunu bende biliyorum, öğretmenler de biliyor. Fakat birçok okulda anlatılmıyor ÖSS'de hiç çıkmadığı için. Zaten hemen hemen her dershane kitaplarına almıyor bile bu konuyu. Ama tabiiki sorabilirler, ona itiraz etme hakkımız yok; yalnızca şaşırttı herkesi ÖSYM.
Seneye zaten bütün kitaplarda ilk konu olarak görürüz heralde Mantık'ı
Yoğurttan sütü yanan ağzını üfleyerek yer.
Evet artık matematikte mantık diye bir konu olduğunu hatırlamanın zamanı gelmişti...
Bu hatırlatmayı geçen sene yapsalardı keşke![]()
Hiç unutulmasaydı bence.Bir sürü adam açıkta kalacak abuk subuk bir soru yüzünden...
Hiç kimse bilmediği için çok sorun olmaz![]()
Bilenler mutlaka çıkacak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet