herkese iyi günler günlerdir hat alacağım da avea mı vodafone mu olsun arasında kaldım [turkcell hattım var] lütfen yardımcı olun
herkese iyi günler günlerdir hat alacağım da avea mı vodafone mu olsun arasında kaldım [turkcell hattım var] lütfen yardımcı olun
İkisini de kullanmadım ama Avea daha iyi olarak anlatılıyor kampanya vs konularda
aveanın da çekim problemi varmış vodafone ünlü diye vodafone daha yakın duruyor aslında gsmobile mi geçsem
GSMobile falan para tuzağı bence. Takımı desteklemek için alacaksan al da çok mantıklı değil takım hattı kullanmak.
Vodafone kullanman daha mantıklı...Vodafon ve avea arasından vodafonu öneririm.
tmm o zaman ama dahaçok kişinin yorumunu almak istiyorum
he bu arada site google chrome da yasaklı site diye geçiyo
Konu Bloody Mary tarafından (19.Kasım.2009 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
ben trkcll dim 2 gün önce bende düşündüm vodo yada avea diye aveayı seçtim başvuruyu yaptım bi kaç güne geçer neden dersen vodafone 150 kontör yükleyince 1500 dk veriyor ama avea 100 kontör yükleyince 1200 dk veriyor bana göre avea ama seni bilmem bu kampanya her 2 operatördede kasım sonu bitiyor 150 kontöre para verceğine 100 kontöre 10 tl daha az ver 1200 dk var 1200 dk bile kolay kolay bitireceğini sanmam ayrıca aveda aran kazan gibi şeylerde var
bende her ikiside var vodafone de mesaj hakkı işime yarıyor avea da 5den 5e konusma hakkı işime yarıyor ama sadece avea içi konusmadır.
Vadofone kullanıyorum sen çevrene bak hangisini kullann çoksa ona geç xD ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet