Arkadaşlar gerçekten harika bir oyun sunulmuş...
3. dünya savaşı gibi düşünün ülkenizin topraklarını korumaya ve ekonomi ol sun siyaset olsun dirençlı olmayı sağlamaya çalışıyoruz... Ama diğer ülkelerin üye sayısı fazla olduğundan biryerde olsun yenik kalıyoruz...
Oyun hakkında bilgi;
Oyun gerçek Dünya haritası üzerinde kullanıcıların oyuna kayıt olmasıyla yeterli sayıya ulaştıktan sonra ülkelerinin aktiflenmesiyle 450 gün önce başlamış. Şu anda birçok ülkeden 65000 kullanıcı var, Türkiye'den 1800-2000 kadar kullanıcı var (ama 500 kadarı ancak aktiftir) ve ciddi biçimde aktif oyuncuya ihtiyaç var. Çünkü bu zamana kadar Türkiye'de ki kullanıcılar oldukça başarılı işler çıkarmışlar (İsrail ve Yunanistan tüm topraklarıyla Türkiye'ye katılmış durumda ama her an isyana hazırlanıyorlar) ama oyundaki her türlü tehlikeye karşın yeni kullanıcılara ihtiyaç var.
Oyunda; gazeteci, asker, paralı asker, bağımsızlık savaşçısı, siyasetçi, ülke başkanı, belediye başkanı, yönetici, şirket sahibi ya da sadece kendi halinde herhangibir sektörde çalışan normal bir insan olabilirsiniz. Çok uğraşmanızda gerekmiyor eğer aktif olmayacaksanız, günde bir kere online olmanız fazla bile. Siyaseti, ekonomiyi veya gazeteciliği seviyorsanız mutlaka bir şans verin... Her türlü sorunuz için p.m.'den bana ulaşabilirsiniz.
Oyunda ki son Dünya Haritası;
http://rapidshare.com/files/197156114/worldmap.jpg
Oyun Linki;
eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game
NOT: Oyuna direkt yukarıda ki linkten ulaşıp kayıt olabilirsiniz, ama ben kayıt olucam sana da bir yararım dokunsun diyorsanız bana önce p.m.'den ulaşın size davetiye gondereyim ama bu ilanın asıl amacı oyuna daha fazla T.C. oyuncusu katılmasını saglamaktır.
Oyun ücretsizdir... Benim üye adım badreal
birlikte ülkemizi sanalda da olsa kanıtlamamız gerek...
Bu arada İSTANBUL Oyunda yunanlı kullanıcılar tarafından feth edildi
Türk Kullanıcı gerçekten çok az lütfen katılın sizde...
Yunanlar bizle dalga geçiyor artık - bizim insanımız bu tür oyunlardan çabuk sıkılıyor malum çünkü çok bi efektli tarafı yok ama o adamlar g*t kadar yunanistanda türkiyeden fazla oyuncu var...
Yeri geldiğinde en koyu milliyetçi olan adamlar NERDESİNİZ ???

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet