takasmerkezi.com üye olup tarayıcısına alexsa toolbar kuran herkese 25 tl değerinde 25 puan veriyor, ve bu puan ile 25 tl değerinde steden alış veriş yapıyorsunuz...gerçekten mükemmel-- sadece üye olup alexsa toolbar kurmanın değeri 25 tl
ben üye oldum arkadaşlar,ve bi parfüm sipariş ettim, sizlerinde bu durumdan faydalanmanızı istedim...
Link: takasmerkezi.com
Buda sitenin açıklaması
Alexa Toolbar yükleyen TakasMerkezi.com üyelerine, 25 puan kredi yüklüyoruz.
Tek yapmanız gereken Alexa Internet - Toolbar Download adresinden tarayıcınız için toolbarı indirmek ve tarayıcınızın ekran görüntüsünü bize göndermek. (destek@takasmerkezi.com eposta adresimize "Alexa Toolbar Kredisi" başlığı ve kullanıcı adınız ile) Biz de 25 puan kredinizi hesabınıza yükleyelim.
Ekran Görüntüsü almak için klavyenizdeki PrtScn tuşunu kullanabilirsiniz. Windows Paint'i açarak içine Yapıştır yaptıktan sonra bu görüntüyü kaydedin ve epostanıza ekleyin.
Lütfen gönderdiğiniz epostaya takasmerkezi.com kullanıcı adınızı da yazınız.
Bedava bir yazılım olan Screen Hunter ile ekran görüntüsü almak yardımı için tıklayınız
Sitemizin özellikle sponsorluk ürün temini noktasında (ki bu ürünler yine sizlere, yarışmalarla, kampanyalarla dağıtılıyor) , alexa skorlarımız çok önemlidir. Ve üyelerimizden bu konuda takasmerkezi.com'u desteklemelerini bekliyoruz. Teşekkürler...

LinkBack URL
About LinkBacks

bildiğin parfüm işte 

Tweet