Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
sağolseninde kandilin mübarek olsun kardeşim
Kandil mi bugün? Haberim yoktu.
Evet, su an Nihat Hatipoglu'da var ATV'de..
sen naptın kardeşim yahiç mi televizyona bakmadın
onu bırak telefonuna hiç mi mesaj gelmedi
Bütün İslam alemi ve FavoriForumum'un değerli bireyleri herkesin Miraç Kandili mübarek olsun.
Hahahahahatelevizyon ?
Ne demek dini programlar'in yüzüne bakmam.. bana çok gereksiz bir cevap geldi.. oradaki hocalar ne güzel anlatiyor dinimizi ve bugün'e dair sözler, dualar.. bence bakmalisin.
Görüşlerimiz uyuşmayacağı, forumda karışıklık çıkmaması için daha kısa söylüyorum. Amaçları bize Arapçayı öğretmek, Türkçe dua etmenin bile günah, olduğunu söyleyen hocaları dinlemem ben. Örnek vermek gerekirse; ''Tanrı'' kelimesi öz Türkçedir. Fakat onlar ''Tanrı'' kelimesin duyunca ''Hristiyanların yanlış olarak inandıkları kimse.'' düşünüyorlar. ''Masonluk'' kavramına da karşı insanlar. Bana göre her din aynı yere çıkar ama onlara göre değil. Öyle adamları kahvede karşılıklı çay otursak bile dilemem ben.
Herkesin kandili mübarek olsun.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet