Bu konudan çok var ama alayı yalan...Ki ispatlanmıştır da.Coca-Cola İsrail'e yardım etmekte midir orası meçhul ama bunların yalan olduğu ispatlanmıştır... (Coca-Cola'yı savunmuyorum,sadece asılsızdır.) Ben bile açmıştım galiba hatta :S
b elki de ben vbunu gördüm ve paylaşmak istedim
bi bilgim yok yani
zaten bende içiyorum
kime sorsanız içmiyom demez arada sırada istisnalar çıkabilir ama bunlar asılsız şeyler coca cola şirketini kuran adamın allah bilir bunlardan haberi yoktur bile...
İçtim , İçiyorum , İçeceğim
YaLan evet ama israiL'e yardım yaptığı değiL !..
Kullandığınız Bilgisayarların Parçaları Kimlere Ait Kimler Ne Kadar Ortak Hiç Araştırdınız Mı ?? Coca Cola'ya Varan'a Kadar Daha Neler Var Neler İsraile Yardım Eden
Evet biçok yardım var kuLLandığımız ve bunu azaLtmakda imkansız değiL !..
En Başta Her Eve Giren Domates
Evet !.
evet kullandığımız bütün bilgisayar parçaları da onlarındır yalan değil. yediğimiz domatesler de öyle fakat bu işin bir ucundan tutulup başlanması gerek. Hala rahat rahat "içtim içiyorum ve içeceğim" demenize şaşırıyorum. her aldığımız şey bir mermi olarak dönecektir bize veya kardeşimize... "bir işe vesile olan onu yapmış gibidir." buyuruyor peygamberimiz.
son bir şey daha Coca Cola sizin bu rahatlığınızdan o kadar cesaret almıştr ki geçtiğimiz sene(yanılmıyorsam) gelirlerinin tümünü İsrail'e aktardığını açıklamıştır... almayın diyemem kimseye ama dedğim gibi bir yerinden başlanası gerek atık...
colayla veya domatesle...
Ne bu böle abıdık gubıdık şeyler bi kere cocolayı neden tersten okıyım. israilin olabilir coca cola ama lezzetli güzel hoş bi yemeğin yanında olmadanda olmuyo . yani uzun lafın kısası (u.l.k) içeçeğim.
biz içene bişi demiyoz bnim ilgimi çekti zaten o yüzden koydum bende içiyom yoksa
yorumumu keşke okuma zahmetine katlansaydın "MelankoliA"
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet