Status :
Nereden : Yalnızlar Rıhtımından...
Konular: 255
Aldığı Beğeniler: 3
Efendimiz bir gün ziyaretinize gelse....
Peygamber Efendimiz(s.a.v) bir gün gelse, yalniz bir kaç günlügüne aniden çalsa kapinizi;merak ediyorum neler yapacaginizi, biliyorum böylesine serefli bir konugu; alacaginizi en güzel odaniza, O'na sunacaginiz yemeklerin en güzeli olacagini ve inandirmaya çalisacaginizi, O'nu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacaginizi, gerçekten evinizde ona hizmet etmekten alacaginiz hazzi.
Fakat söyleyin bana , Efendimiz'i (S.A.V) evinize dogru gelirken gördügünüzde O'nu kapidami karsilayacaksiniz, yoksa içeriye almadan önce aceleyle bazi dergileri, gazeteleri çarçabuk kaldirip yerine HZ.KUR'AN'imi koyacaksiniz? peki hala amerikan filmleri seyredecekmisiniz televizyonda ya da kapatmaya mikosacaksiniz?peki ya dünyalik müziginizi ya da kasetlerinizi de saklayacakmisiniz? Ve bunun yerine kitapli-ginizda tozlanmis Hadis kitplarini çikaracakmisiniz?
Hemen içeriye girmesine izin verecekmisiniz? Yoksa telasla saga sola mi kosacaksiniz?Merak ediyorum eger Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir kaç günlügüne sizinle birlikte yasasa, yapmaya devam edermisiniz her zaman yaptigimiz seyleri?
Ailenizdeki sohbetler eski halini koruyacakmi? her yemekten sonra sofra duasi etmeyi zor mu bulacaksiniz?
Hiç yüzünüzü asmadan oflayip puflamadan her vakit namazinizi kilacakmisiniz? Peki yine mirildanacakmsiniz her zaman söylediginiz sarkilari ve okuyacakmisiniz her zaman okudugunuz kitaplari?
Gideceginiz her yere götürebilecekmisiniz Peygamberimizi(s.a.v)? Yoksa bir kaç günlügüne degisecek mi planlariniz? Tanistirmakla onurmu duyardiniz en yakin arkadaslarinizi onunla, yoksa hiç karsilasmamalarini mi umardiniz Peygamberimiz(s.a.v)'in ziyareti bitene dek birbirleriyle? simdi söyleyin açik yüreklilikle O'nun kalmasini istermiydiniz? Sizinle sonsuza dek hep birlikte yoksa rahat bir nefesmi alacaksiniz, ziyareti bitip gittiginde. !
Gerçekten bilmek ilgi çekici olabilir degilmi?Bilmek ve Düsünmek.............
Eger bir gün Peygamberimiz(s.a.v) ziyaretinize gelse yapacaginiz seyleri........
CENAB-I HAK SEFAATINE NAIL EYLESIN..........................
Tweet