Nintendo DS için geliştirilen yeni bir uygulama, birlikte verilen adım ölçer cihazı sayesinde yürüyüşünüzü gün boyu takip ederek istatistikler sunuyor.
Oyunseverleri koltuğa yapışmaktan kurtarıp çeşitli aktivitelere davet eden Nintendo, son olarak taşınabilir DS konsolu için ‘Yürü Benimle! Ne kadar yürüyüş yaptığını biliyor musun?’ uygulamasını geliştirdi. Mayıs ayında Avrupa ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulacak olan uygulama, birlikte satılan adımsayar cihazı ile gün boyu yürüyüşünüzü takip ediyor. Oldukça ince ve hafif olan adımsayarı cebinizde dahi taşıyabilirsiniz. Uygulama sayesinde kendinize ait yürüyüş programı oluşturabilir, arkadaşlarınız, aileniz hatta köpeğinizle bile adımlarınızı yarıştırabilirsiniz. Uygulama iki adet özel üretim adımsayar (pedometre) ile çalışıyor. Yanınızda taşıdığınız süre boyunca adımlarınızı saymaya devam ediyor. En fazla 7 güne kadar kayıt yapan cihazı daha sonra DS konsoluna kızılötesi üzerinden bağlayarak tüm aktivite istatistiklerini DS ekranında görebiliyorsunuz.
Kullanıcıları yürümeye teşvik edecek özellikler sunan uygulama, adım sayısına göre yeni içerik ve yürüyüşünüzle ne kadar elektrik enerjisi üretebileceğiniz gibi eğlenceli bilgiler sunuyor. Ayrıca çoğu Nintendo oyununda sunulan etkileşim özelliklerine de sahip. DS konsolundaki WiFi bağlantısını kullanarak yürüyüş istatistiklerinizi sunucuya aktarıp dünya üzerindeki diğer kullanıcılarla karşılaştırabiliyorsunuz. Yine Nintendo global adım sayısını hesaplayarak gezegenler arasındaki mesafeleri adım cinsinden verme gibi eğlenceli içerikleri paylaşıyor.
Nintendo DS Yürü Benimle Mayıs ayında satışta olacak.
Alıntıdır.

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet