Bilişim Eğitim Merkezi Anadoluya yayılıyor

Eskişehir Şubesi ile Bilişim Eğitimlerinde yeni bir dönem başlıyor.

Bilişim Eğitim Merkezi Eskişehir şubesini açtı. Bilişim eğitimlerinde Türkiye’de yeni bir dönemi başlatan Franchise modeli ile Anadolu’nun IT eğitimlerindeki ihtiyacı karşılanacak.
Bilişim Eğitim Merkezi İstanbul’daki 5 şubesinden sonra üniversite kenti olan Eskişehir’de franchise şubesini hizmete açarak Türkiye’yi gelişen teknolojilerle tanıştırma vizyonunun adımlarını atmaya devam ediyor.
Bilişim Eğitim Merkezi “Türkiye’nin her yerindeyiz” çalışmalarının ilk ayağı olan Eskişehir Franchise şubesi ile Bilişim Teknolojileri alanında Anadolu’nun ihtiyacı olan yetişmiş eleman açığını kapatmayı hedefliyor. Anadoluda üniversite mezunu olan ve İstanbul’a IT alanında ki eğitimler için gelen gençler için kariyer ve yetkinlik fırsatı sağlayan Franchising modeli ile gençlere yerinde eğitim imkanı sağlanacak.
İstanbul’daki Bilişim Eğitim şubelerindeki tüm teknik ve eğitim altyapısını Eskişehir’de de kurarak hizmetlerine devam eden Bilişim Eğitim Merkezi, Microsoft Gold Certified Partneri ve Eğitim Çözümleri İş Ortağı, Cisco Networking Academy, Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi, Adobe Yetkili Eğitim Merkezi, Graphisoft/ArchiCAD, Corel, Netcad, STA4-CAD ve SolidWorks Yetkili Eğitim Merkezi olarak yıllardır edindiği deneyimini ve eğitim kalitesini franchise şubelerinde uygulayacak.
Franchising çalışmalarıyla ilgili olarak Bilişim Eğitim Merkezi Genel Müdürü Ahmet Çevik, “ amacımız 2009 yılı içerisinde Franchisee sayımızı artırarak Anadoluda bulunan gençlerimizi Bilgi Teknolojileri alanında yetiştirmek ve bu alandaki kariyer imkanlarını en üst seviyeye çıkarmak hedefindeyiz. Eskişehir’in ardından Bursa, İzmir, Adapazarı, Adana, Antalya gibi illerde de girişimcilerimiz ile beraber Anadolu gençlerimizin eğitimlerine en büyük katkıyı vermeye hazırız” dedi