Konu BesaleT tarafından (22.Ekim.2011 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
Küçükken en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi
aynen bende her bölümünü izliyordum
Küçükken bende izliyordum. Kanal D'de ekrana geliyordu bir ara. Şimdi büyük kanallar çizgi film bile yayınlamıyorlar. Çünkü artık çizgi film kanalları var.
valla eskiden atv de beyblade kanal d de jetgiller, taş devri vardı okuldan gelip izliyordumama şimdi yok bu arada pokemonu hangi kanal yayınlıyordu
valla ya zaman çok çabuk geçiyorsen kaç yaşıdındaydın emre ?
önceden sivas sabahları beyblade yayınlarlardi yazları 13 yaşındaydım o zaman herhalde erken kalkar izlerdim şimdi olsa yine izlerim pardon star yerine sivas yazmışım ne saçma olmuş
Pokemon'u ilk olarak ATV yayınlıyordu daha sonra Star'a geçti ve orada sona erdi Türkiye'de yayınlanan bölümleri
Daha sonra ise Kanal 7 ve Kanal 1'de tekrar bölümleri ekrana geldi.
Eskiden kanallar gerçekten çok çizgi film yayınlıyorlardı şimdi çizgi film kanalları olduğu için yayınlamıyorlar ama yine de zaman zaman yayınlamalılar bence. O zaman az çizgi film vardı ama hepsi kaliteliydi.
Bu arada TNT çizgi film yayınlıyor sabahları ve reyting listesine de giriyor zaman zaman
Şirinler, Jetgiller, Pokemon, Beyblade, Ninja Kaplumbağalar, Tsubasa, Tom ve Jerry onlarda köpek vardı. Sonra kurtlu bir çizgi film vardı, ismini unuttum.Bunlar favorilerimdi
şimdi ben ten bakügan gibi çizgi diller var ama hiçbiri yu gi oh yada beyblade gibi olamaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet