Status :
Nereden : Türkiye
Konular: 705
Aldığı Beğeniler: 950
Fenere Gidecek Kadar Profosyonel Değilim
Fener'e gidecek kadar profesyonel değilim
Takımda kalıp kalmayacağı hâlâ kesinlik kazanmayan Galatasaray kaptanı Arda Turan, önümüzdeki günlerde Teknik Direktör Fatih Terim'le konuşacağını belirtti.
Chelsea'den teklif almadığını ancak Atletico Madrid'in kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan yıldız futbolcu, Sarı-Kırmızılı yöneticilerden fedakârlık istedi. Terim'le baba-oğul gibi olduklarını belirten genç oyuncu, Avrupa'ya gitmek için anlayış beklediğini söyledi. Türkiye'den hiçbir takımda forma giymeyi düşünmediğini vurgulayan milli oyuncu, Galatasaraylılığıyla gurur duyduğunu ifade etti. Star Yetenekli isim, daha önce sarf ettiği, "Allah bana Fenerbahçe forması giydirmesin." sözlerine de açıklık getirdi: "Herkes Galatasaraylılığımı biliyor. Fenerbahçe'ye gidecek kadar profesyonel değilim. Daha önceleri 'Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin' dedim; fakat 'nasip etmesin' demek 'kesin giymem' demek değil. Eğer zor durumda kalırsam, şartlar değişirse her şey olabilir. Fenerbahçe gibi Beşiktaş'a da saygı duyuyorum. Ben Galatasaray'a yakıştığımı düşünüyorum. Hayatım boyunca da Sarı-Kırmızı formayı giymek istiyorum. Takımımın sembolüyüm."Chelsea'nin kendisi için 'Drogba+7 milyon pound' verdiği yönündeki bir soruya Arda, "Bu kadar etmem." cevabını verirken, "Alex mi, Arda mı?" tartışmasına da son noktayı koydu: "Kimse ile kendimi kıyaslamam." SPOR SERVİSİ
Terim, bugün Arena'da imzalıyor Galatasaray'la el sıkışan Teknik Direktör Fatih Terim, bugün Türk Telekom Arena'da sözleşme imzalayacak. Tecrübeli çalıştırıcı tören sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: "Fatih Terim'in imza töreni, 2. Başkan Ali Dürüst'ün de katılımı ile 1 Temmuz Cuma günü saat 15.00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenecektir." Sarı-Kırmızılılar, Elmander, Ujfalusi, Okan Derici, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı transfer etmişti.
Tweet