s.a facebook dan video indirmek istiorum bunu üzerine cesitli programlar buldum ama düzgün çalısmıyo yardım cı olursanız sevinirim . . .
s.a facebook dan video indirmek istiorum bunu üzerine cesitli programlar buldum ama düzgün çalısmıyo yardım cı olursanız sevinirim . . .
Bi araştırayım ama daha önce duymadım hiç
http://download.potkal.com/download_...dID=120&dkID=3
BİR BAK İSTERSEN
HalloLdumu işin ..
hayır olmadı sen dedın ya daha once duymadım dıye bu link e bir bak dedim
dostum ablamların iş yerinde bi prog var herşeyi istediğin yerden istediğin şekilde indire biliyo ustune tıklaman yeterlı oluyor sana onun adını bulup sölerim.
bildiğimiz firefox'u yükle , sonra onun eklentisi var "FlashGot" onu yükle tamamdır...
yardım için saolum thansss
arkadaşlar orbitte aynı işi görüyor hem hızlı yeni sürümüne bu özelliği eklemişler denemenizi tavsiye edim...
Opera'da oLuyor mu ?
Opera'da yok sanırım bende kullanıyorum çünkü Opera ama birde IDM de olabilir çünkü internet sayfasındaki müzikleri ve videoları indirme özelliği var
Mozilla Firefox kullanarak kullanıcı Scriptlerinin çalışmasını sağlayan Greasemonkey Eklentisiyle hazırladığımız Facebook Video indir Scriptini kullanarak Facebook ‘ ta yayınlanan videoları tek tıkla direk indirebilirsiniz, veya video ya ait url ile zamzar.com’ a yönlendirerek farklı formatlarda convert edebilirsiniz. Blog veya web siteniz varsa yayınlayabilmeniz için vereceği embed kodlarını blogunuza ekleyerek Facebook videolarını kolaylıkla sitenize ekleyebilirsiniz
Peki Facebook’tan Video Nasıl indirilir ? 1- Öncelikle Mozilla Firefox kullanmamız gerekli
2-Facebook Video indir Scripti nin çalıştırmak için Greasemonkey Eklentisini buradan kuruyoruz(( https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 ))Eklentiyi kurduktan sonra firefox u yeniden başlatmanız gereklidir , yeniden başlattığınızda Mozilla Firefox’un sağ alt köşesinde bu maymun ikonu görüyorsanız şimdi sıra hazırladığımız scripti Mozilla Firefox ile Bu sayfa üzerinde iken ” Facebook Video indir Scripti” < — bağlatıya tıklıyoruz ve aşağıdaki resimdeki gibi Scriptin Çalışması için yüklüyoruz
4- Yukarıda bahsedilen işlemlerin tamamını uyguladıysanız Sorunsuz olarak Facebook’tan videoları indirebilirisiniz.
Şimdi Mozilla Firefox ile www.facebook.com ‘ a giriş yaparak videoları altına eklenen videoyu indir bağlantısına tıklamakta ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet