Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya gibi sevilen isimlerin dışında Kavak Yelleri dizisi ile geniş kitlere ulaşan Aslı Enver'in rol aldığu Suskunlar dizisinin çekimleri başladı. dizi Şubat sonunda Show Tv'de gösterime girecek.
Benzer Konular:
Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya gibi sevilen isimlerin dışında Kavak Yelleri dizisi ile geniş kitlere ulaşan Aslı Enver'in rol aldığu Suskunlar dizisinin çekimleri başladı. dizi Şubat sonunda Show Tv'de gösterime girecek.
Benzer Konular:
Konu darksaal tarafından (23.Ocak.2012 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.
çarsamba persembe sali hariç her hangibir günde olursa izlerim asli enver var
"Suskunlar" dizisinin, Aslı Enver'i de kadrolarına katmaları tutması açısından önemli bir hamle olmuş oldu.
Çok iyi bir seçim.
Murat Yıldırım zaten reytingi olan bir isim. Dizinin tutma ihtimali az da olsa var bence...
Asli Enver basarili bir aktrist. Diziye baska bir renk katacaktir, dizi Pazartesi veya Sali'da yayinlanirsa izlerim.
Asli enver kiz kardesini mi oynsyacak "))))) ilk bolume bakmadan tutup tutmayacagi belli olmaz
diziyi izlemyi düşünüyorum... aslı enveride hazal kaya kadr çok sevrim tabii 5 yıl ekran fırtınası yapan kavak yellerinde biraz harcansada severim onun oyunculuğunu... umarım dizi güzel olur...
ilk bölümünü izlerim ama devamlı izleyeceğimi zannetmiyorum
Dizi için iyi bir isim... Bekliyorum ilk bölümü...
Yeni tanitim fragmani da birkaç hafta içinde çikacagini tahmin ediyorum..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet