Kanal D'nin beğenilen yarışma programı Kazanmak İçin 1 Dakika'nın yeni günü belli oldu. Buna göre program bundan böyle Cumartesi 20.00'de ekranlara gelecek. Keşanlı Ali Destanı ise 21.00'de başlayacak...
Benzer Konular:
Kanal D'nin beğenilen yarışma programı Kazanmak İçin 1 Dakika'nın yeni günü belli oldu. Buna göre program bundan böyle Cumartesi 20.00'de ekranlara gelecek. Keşanlı Ali Destanı ise 21.00'de başlayacak...
Benzer Konular:
Tahminin tutmamış adminim
Bence bu hamle işe yarar. Kazanmak İçin Bir Dakika ilk 10'da yer alır
çok ama çok kötü bi hamle kanal d den beklemezdim.hem yarışma programı için hemde keşanlı için kötü oldu
Bence de ilk 10 da yer alır ama Keşanlı Ali Destanı'nın reytingi düşebilir
Valla kanal d keşanlı aliden vazgeçmiş gbi görünüyor... dizinin ratingleri biraz düşebilr... bu durum yarışma içinde ii olmamış kazanmak için bir dakikada galiba kim tutar bizi gbi olacak..
Kesanli Ali Destani'nin reytingini az da olsa düsürtür bence fakat 1 saat sürdügü için pek de fazla düsürtmez.
ok ama çok kötü bi hamle kanal d den beklemezdim.hem yarışma programı için hemde keşanlı için kötü oldu takas katiliyom berbat bir hamle
çok sevindim iffet için iyi olabilir
Bence Kanal D, Cumartesi akşamları biraz yükselebilir bu hamleyle. Eğer yükselemezse hemen vazgeçerler zaten. Denemeye değer diyorum ben
hadi bakalım göreceğiz bu cumartesi
ben kesinlikle bakcan hehe
Kanal D'nin bu kararda diretmeden hemen geri adım atması gerek. Bu hamlenin iyi olabileceğini düşünüyordum ama çok kötü oldu. Acilen bu hafta değiştirmeleri gerek Keşanlı Ali ile Kazanmak İçin Bir Dakika'nın yerini. Yoksa özellikle Keşanlı Ali için işlerin telafisi zor olacak...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet